Tibi30 scrie:mai am si eu o lntrebare pt.tine Johny...pestele cu care ai facut poza de la avatar,unde l-ai prins,si daca l-ai eliberat...dar sincer..
nu tibane nu l-am eliberat...si crede-ma ca regret....aveam alta conceptie atunci insa acum am alta la care inca lucrez sa ma perfectionez si crede-ma ca nu regret deloc......pestele e prins pe teghes la florin langa buturugeni magura......am vorbit cu patronul care imi este prieten si i-am zis ca am prins acest peste si ca as vrea sa ii dau drumul contra unor partide gratuite impreuna cu prietenii.....nici nu a vrut sa auda....cum sa dau drumu la peste....citez"i-al acasa si zi la toata lumea ca am peste in balta sa vina sa dea la peste ca imi scot eu parleala"si-a scos-o cei drept...urmatoarea saptamana dupa ce m-am laudat eu cu trofeul meu prin cartier si binentele si pe net....m-am dus la peste......doar am stat de vb cu el la o bere...ca loc de dat la peste ioc balta era fulll in viata mea nu am vazut atati pescari gramada.....se pescuia infernal unii peste altii se certau intre ei ce sa mai nu pot explica.....binenteles ca patronul era multumit.......concluziile le trageti fiecare cum vreti
am fost de acord sa ma dedic trup si suflet acestui sport pt ca ma simt implinit atunci cand pescuiesc si mai ales cand practic c&r.asta nu inseamna ca sunt de acord cu taxale mari care se practica in romania dar asta este si pana la urma traim in romania nu in anglia.pescuiesc cu atata pasiune incat nici nu pot explica in cuvinte.daca pescuiesc pe o balta unde imi cere patronul 100 ron si eu ii platesc ma supun regurilor baltii respective....unde imi cere unu 400 ron nici mort nu ma duc...banii aia ii pun deoparte si pot sa imi platesc partea la un concurs sau sa imi iau accesorii sau sa imi scot nevasta la pescuit ca mai tot sezonu sta acasa sau cu prietenele cat sunt eu la peste(din primavara pana-n iarna.....)are doar o luna cand ma are langa ea....in rest daca ma vrea sa vina pe balta....II MULTUMESC PE ACEASTA CALE.....
am ajuns sa prefer sa pescuiesc numai pe la concursuri fie ele scumpe fie ele ieftine nu ma deranjeaza unde numai sa fie mai multi adversari ma simt ca fac ceva important...fie ca castig sau nu atat cat timp simt adrenalina in vene sunt un pescar implinit.anu asta am fost doar la vreo 5-6 partide de placere (blasova(2)tibrinu(2)moara(1)cam astea......nici nu imi mai aduc aminte...dar concursurile.......le stiu pe toate...de la toate am diplome printre care si o treapta si multa speranta ca vor mai fi si alte trepte in concursurile viitoare la care voi participa....cand particip la un concurs ieftin ma simt la fel ca la un concurs scump....am acelasi tel la ambele...sa castig...cand participi la un concurs de pescuit ai cateva realizari in ceea ce priveste o partida de pescuit reusita:
1.drilul cu maria sa pestele
2.adrenalina de a incerca sa faci tot ce iti sta in putinta sa prinzi peste
3.morcovul care il ai in spate cand esti in carti si se apropie celalalt..
4.morcovul de la extragere
5.etc
6.samd
anul acesta clubul nostru si-a propus sa faca concursuri pt toate categoriile de pescari si cateva surprize care cred eu va fi pe placul tuturor celor care ori nu isi permit ori le este frica ca vor pierde....voi reveni cu aceasta tema la timpul potrivit si in alt topic