@ cristian505
Te rog sa ma scuzi daca ti s-a parut deplasat postul meu. Am vrut sa fie o mica gluma, dovada si maimutoiul de la sfarsit. Nu-mi permit sa ma iau de tine in nici un fel, in special ca posturile tale sunt concise si la subiect. Multi ar putea invata destule din ele.
Revenind la taxe, postul meu s-a vrut a fi o informatie care sa fie luata ca termen de comparatie cu ce se petrece la noi, dar vad ca a lamurit-o Florentin in postul sau si ii dau dreptate 100%.
Dar eu zic ca pe langa lacomia multor patroni de balti, mai este un aspect important si anume ca preturile mari ii ajuta sa-si tina pestii in balta.
Dar va pot spune un lucru, daca baltile bune ar avea paza de pe Chiroiu 4, nu ar mai fi nevoiti sa tina preturile sus, ca sa fie siguri ca nu le pleaca pestii la plimbare. Si aici nu vorbesc de paza gen Moara Vlasiei2 unde iti sta paznicul in coaste toata partida, ci paza in adevaratul sens unde paznicul stie tot ce se intampla pe balta fara sa te deranjeze cu nimic.
Toate cele bune, Mihai.

este o taxa de bun simt si care va ridica mingea la fileu si celorlalte balti si sper ca si alti sa urmeze acest ''patronaj'' de bun simt.

- cei din vest nu au grija furatului pt ca nu se mananca crap - daca ei ar fii nevoiti sa aiba personal de paza angajat atunci taxele ar fii exorbitante.