Florentine, credeam ca ai ajuns sa ma cunosti in asemenea masura incat sa-ti fi inspirat un minim de respect.Se pare ca m-am inselat. Din moment ce tu accepti ca pe siteul administrat de tine, o persoana care s-a inscris pe 14 octombrie 2009 si a totalizat 8 postari isi poate permite sa ma califice drept mafiot fara ca tu sau moderatorii sa reactioneze atunci da-mi voie sa reactionez eu.florentiniuga scrie:Dane, cui te adresezi? In general, daca te uiti bine, aici sunt simpli pescari, care nici nu se gandesc sa se aseze la acea masa, dar pot sa-si exprime o parere libera despre cum sunt reprezentati la varf, sau cum percep ei ce se intampla.Dan Cotelici scrie:Eu am stat in dreapta lui Oana si afirmatia ta ca as face parte dintr-un clan mafiot ma jigneste.moga lucian claudiu scrie:Salut. In legatura cu sedinta ,eu as-i zice ca cei care erau in preajma d-nului V.O.apartineau aceluiasi clan al mafiei,iar cei (inclusiv Dan Mitranescu)care stateau de la mijlocul mesei inspre Florentin ,mai bine nu participau pentru la ce ziceau ei ,clanul l-e baga pumnul in gura.Rusine lor
Ori vii cu argumente in sprijinul afirmatie tale, ori imi datorezi scuze!
Ati uitat rapid ca niciodata nu ati fi stat la aceasta masa daca "mafiotii" astia,( Oana, Cotelici, Serbu, Hodorog, Dobrescu, etc ) care au stat in prima jumatate a mesei, nu sustineau anul trecut un punct de vedere ce a permis ca anul asta cealalta jumatate a mesei sa fie ocupata in majoritate de cluburi cu fosti sau actuali membri ai CarpZone.
Aveti grija ca asa a inceput si APCR-ul.!
Nu uita ca la masa aceea nu te-ai fi aflat nici tu daca nu erau cateva cluburi, printre care si Carp Zone, cluburi cu membrii in spate, care sa se hotarasca sa faca schimbarea. Atunci cand ne-am asezat si am inceput constructia, nu exista nici V. Hodorog in ecuatie, nici AVP si toti aveau drepturi egale. Un vis prea frumos ca sa fie adevarat. Si totusi, a fost un inceput bun. Eu nu am intervenit aici decat ca sa temperez tonul patimas. Te rog si pe tine sa-i lasi doar pe cei care nu-si pot exprima parerile in alta parte, sa o faca. Daca simti nevoia unei dezbateri la un nivel mai inalt, din interiorul sistemului, esti liber sa deschizi un alt topic, cu aceeasi rugaminte si apel la ponderatie. De la un singur lucru nu voi face rabat, de la o exprimare in limta acceptabilului, care la noi e mai restransa decat pe xxx.
Da Florentine, adevarul este ca la momentul cand ne-am asezat la masa ca sa ne luptam cu “BESTIA” toti am fost importanti.”BESTIA” a fost imblanzita.Cei care au slujit-o pica unul dupa altul, uniii contabilizeaza asta la categoria succese, altii la predictii confirmate.Cei care cred ca performanta este la indemana celor ce manipuleaza acest sport din interese financiare NU SE INSEALA!Vor performa tot timpul, chiar si la minim, ca nimeni nu-i trage de maneca.EI DAU BANUL!Ei fura banu!