cumpar lansete si mulinete
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cumpar lansete si mulinete
cumpar 2 lansete NASH Venom MK2 3,9M 3,5lb
si 2 mulinete ET LongCast 8000
astept oferte!!!!!!!!!!
astept oferte!!!!!!!!!!
Powered by end
Re: cumpar lansete si mulinete
1 mulineta la 100 ron ,vinde cineva Aici !
2 cormoran Eliminator 3,60 3 lbs(4 iesiri scurte) modelul facut cu blank Daiwa nu te intereseaza?sorin_s scrie:cumpar 2 lansete NASH Venom MK2 3,9M 3,5lb
astept oferte!!!!!!!!!!
Stare perfecta fara zgarieturi sau loviri.
Ps .sa nu se confunde cu modelul ES care sunt niste stifturi chinezesti.
Clubul Sportiv "Planet Carp"
www.planetcarp.ro
www.planetcarp.ro
am 4 bete Kevin Nash Xtreme Pursuit 13ft 3,5lbs, inel de plecare de 50, gama de varf de la Kevin Nash! IMPECABILE; FARA NICI O ZGARIETURA!!! Daca te intereseaza da-mi un pm. Nu se vind separat!!!
crapu´e prietenu nostru nu mancarea noastra
Faci o confuzie intre Nash Pursuit si Nash XTREME Pursuit !sorin_s scrie:da din cate stiu ce ai tu sunt sub mk2
- bujor marius
- senior
alin_f scrie:am 4 bete Kevin Nash Xtreme Pursuit 13ft 3,5lbs, inel de plecare de 50, gama de varf de la Kevin Nash! IMPECABILE; FARA NICI O ZGARIETURA!!! Daca te intereseaza da-mi un pm. Nu se vind separat!!!
cat vrei pe ele.........
Trimitere la: 06 Noi 2009, 16:17
Expeditor: alin_f
Destinatar: sorin_s
aceste bete nu se mai produc, exact ca si rod hutchinson, a fost o serie limitata si m-am aflat printre fericitii care a reusit sa le obtina! un bat nou a costat 480€! sub 400€ pe bat nu le pot da!
Expeditor: alin_f
Destinatar: sorin_s
aceste bete nu se mai produc, exact ca si rod hutchinson, a fost o serie limitata si m-am aflat printre fericitii care a reusit sa le obtina! un bat nou a costat 480€! sub 400€ pe bat nu le pot da!