Vand Hakuyo MTX & EnergoTeam Long Cast
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Hakuyo MTX & EnergoTeam Long Cast
Hakuyo MTX 3.6m 3.5 3.5lbs. Inele SIC. Inel de plecare 50mm.5 inele+varf. Blank fibra de carbon impletit, foarte rigid. diametrul blank in fata mandrinei 15mm.
EnergoTeam Long Cast 8000 14 rulmenti 0.32mm/560m 0.35mm/480m. Are in total 3 tamburi, 2 metalici identici, unul din plastic. Diametrul buzei tamburului 65mm, cursa tamburului 48mm, raportul 4,1:1
Folosite ambele la 2 partide, poze suplimentare la cerere.
Pret combo 280 RON
email b94649464@gmail.com
EnergoTeam Long Cast 8000 14 rulmenti 0.32mm/560m 0.35mm/480m. Are in total 3 tamburi, 2 metalici identici, unul din plastic. Diametrul buzei tamburului 65mm, cursa tamburului 48mm, raportul 4,1:1
Folosite ambele la 2 partide, poze suplimentare la cerere.
Pret combo 280 RON
email b94649464@gmail.com
Re: Vand Hakuyo MTX & EnergoTeam Long Cast
doar lansetele?
pret?
pret?
Este vb despre o sg lanseta si o sg mulineta. Pret lanseta 180RON, pret mulineta 100RON
M-ar interesa mulineta. Daca ne spui din ce oras esti.
not kill - respect the fish
Galati. Mulineta este ca noua. Am aruncat cred ca de 3-4 ori cu ea, eram curios cat de departe pot cu arunca cu lanseta si mulineta. Cu un plumb de 120 gr, si firul cu memoria cea mai scazuta memorie pe care il stiu(sunline defier nu se pune) adica sufix ultra knot de 0.205 si leader power pro de 50lb am aruncat cam 110-120m(primele lanseuri din viata mea cu echipament de crap). Mentionez ca sunt pescar exclusiv de spinning de vreo 15 ani, si crap, numai la pluta cand eram copil am prins. Mulineta merge destul de fin si usor(dar toate merg asa noi), are o groaza de rulmenti, pusi cu cap(2 pe wormshaft, 2 sub tambur, 2 sub maner, etc..)...pare o copie chinezeasca dupa daiwa. Plictisindu-ma noptile la balta(fara salau sau somn) am crezut ca ma mai pot distra la crap, si mi-am achizitionat setul asta de incepator drept test, urmand sa-mi iau inca 3 daca eram multumit. Dar cum socoteala din magazin nu e ca aia dupa balta, am sfarsit in a-mi cumpara doua acumulatoare suplimentare cu 12 celule pt notebook, si am lasat pescuitul nocturn craparilor, pierzandu-mi timpul jucandu-ma sau uitandu-ma la filme.
- jila pitis
- senior
lanseta mai este de vanzare?
multumesc mulineta a ajuns azi si am ridicato
spor la vanzare
spor la vanzare