mulinete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Driscu Radu
- senior
Re: mulinete
Ecuatia e simpla mulineta de 60 200m 0,30: 230-0,25 .De exemplu pe un helicon intra cam 650m 0,25.Numai bine fir intins.
deci de 0.30 mm intra 200 m si de 0.25mm intra 230 m ? ... numai bine . fir intins
In jurul a 400 m !radu610 scrie:as vrea sa stiu si eu capacitatea unei mulinete . pe internet scrie 100 m - 60mm pt fir de 28mm-30mm cat fir intra ?? fir intins
da multumesc ... mulineta este Okuma Aenger 65 (profishing), as vrea si eu o parere .. fir intins .. scz pt deranj
Salutare.
Imi ziceti si mie cam citi metri de 0.30 intra pe un tambur de Okuma Pl 860?
Mersi mult!
Mersi mult!
Fir intins!
420 m...plus ,minus cateva zeci de metri daca firul de 0.30 este sub ori supra dimensionat !Gabriel scrie:Salutare.
Mersi mult!
Buna ziua.
La mulinetele Okuma Longbow, corpul e la fel si difera numai marimea tamburului? Sau difera si marimea corpului de la model in ordine crescatoare? respectiv lb40-lb50-lb60, etc...
La mulinetele Okuma Longbow, corpul e la fel si difera numai marimea tamburului? Sau difera si marimea corpului de la model in ordine crescatoare? respectiv lb40-lb50-lb60, etc...
- Pilbak Levente
- senior
Salut!Pana la modelul 60 e cam la fel marimea mulinetei numai difera marimea tamburului!MArimea 65 este deja mult mai mare si la fel cu marimea 70 respectiv 80 doar ca intra mai mult fir pe ele!Sunt niste mulinete care s-au comportat bine in timp.
Banuiam eu, mersi.
Am o lanseta de 2.70m din doua bucati actiune 60-100 gr si nu stiu cu ce mulineta okuma cu bait runner sa o imperechez....
Am o lanseta de 2.70m din doua bucati actiune 60-100 gr si nu stiu cu ce mulineta okuma cu bait runner sa o imperechez....
In functie de locul unde pescuiesti si specia de peste urmarita ! Eu am folosit LB-65 pe bete de 3.00 m ,la Dunare (peste mare ,fir gros, recuperare in forta)! Acum mulinetele sunt pe bete de 2.70 (ale unui frate) care tot la Dunare le foloseste (crap,somn ,fir de 0.45) . Mai am un frate care nu agreeaza mulinetele mari si grele si care are LB-50 pe bete de 2.70 (30-60 gr) cu care da dupa salau si somn (tot la Dunare). Mie astea 50 imi par mici ptr. Dunare dar bune ptr. balta (fir subtire ,peste pasnic ,drill,etc.)Laurentiu scrie:Banuiam eu, mersi.
Eu zic ca daca firul are o rezistenta mare , nu conteaza de cat e atata timp cat pestele trage si nu are sansa sa il rupa
Nu o sa auzi niciodata "am scapat un peste mic"
Multumesc la toata lumea pt raspunsuri!
O sa-mi cumpar marimea 50 sau 60, depinde de inspiratie.
Probabil 60 si pe al doilea tambur pun fir gros pt Dunare.
O sa-mi cumpar marimea 50 sau 60, depinde de inspiratie.
Probabil 60 si pe al doilea tambur pun fir gros pt Dunare.
Ultima oară modificat 19 Oct 2009, 23:00 de către Laurentiu, modificat 1 dată în total.
- Pilbak Levente
- senior
nu vei regreta alegerea facuta mai ales ca importatorul aa scazut pretul