BARCUTA PENTRU NADIT
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
BARCUTA PENTRU NADIT
Vand barcuta pentru nadit, Carp Academy, nefolosita.
Pret fix 1700 lei. Relatii pe privat.
- celine2008
- membru activ
Re: BARCUTA PENTRU NADIT
mai multe detali te rog se poate si o fotografie ?
Completati va rog anuntul conform recomandarilor de AICI !pesco-tim scrie:Vand barcuta pentru nadit, Carp Academy, nefolosita.
Barcuta de nadit "CARP ACADEMY", are ca raza de actiune aprox. 500m. Capacitate 1 X 1,5 kg.nada, doua motoare. Optiune de prindere si eliberare a a monturii separat de cuva.Lumini pentru folosirea pe timp de noapte, acumulator pentru barca si statie.In partea din spate este dotata cu leduri de semnalizare a eliberarii atat a monturii cat si a nadei. La pierderea semnalului, automat se deplaseaza in cerc pana la receptionarea semnalului telecomenzii pentru a putea reveni la baza.Dimensiune 54 X37 X20. Se pot transporta pentru nadire porumb, pelete ,seminte ,boilesuri, etc., exact in preajma monturi noastre sau la locul dorit. Deplasarea este silentioasa pentru a nu speria pesti din zona. Se pastreza in husa, care ofera optiunea de transport in mana sau la spate tip ghiozdan.
Data achizitionarii: septembrie 2009. Nu a "vazut" apa. Este nefolosita. Modalitate dobandire: cumparare. Doresc sa o vand deoarece am primit alta cadou, deci nu am ce face cu doua.
Detalii pe privat.
Multumesc.
Data achizitionarii: septembrie 2009. Nu a "vazut" apa. Este nefolosita. Modalitate dobandire: cumparare. Doresc sa o vand deoarece am primit alta cadou, deci nu am ce face cu doua.
Detalii pe privat.
Multumesc.
Nu trebuie nimanui un lucru de calitate si care nu a fost folosit niciodata?
Ultimul pret : 1500 lei fara transport.
Ultimul pret : 1500 lei fara transport.
Anuntul este valabil pana sambata 03.07.2010.
Daca nu se gaseste niciun pescar interesat de oferta, cu respect am sa rog administratorul, sa inchida topicul. Multumesc.
Daca nu se gaseste niciun pescar interesat de oferta, cu respect am sa rog administratorul, sa inchida topicul. Multumesc.
- dobrin marius
- membru activ
inseamna ca nu esti interesat so vinzi mai lasi din pret?
Imi pare rau dar nu mai las din pret.
Cu respect.
Cu respect.
Multumesc de gazduire. Rog adminul sa inchida topicul.