Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi,construit din aluminiu,se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.Foarte stabil, cu 4 posturi ,are si husa din material textil.
Lungime - 70-115cm
Lungime buzzbar - 62 cm
Distanta intre posturi - 20cm
Pret 350 cu transport inclus.Informatii la 0740314544.Sau schimb cu avertizori 4+1
Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi,
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi,
.A fost folosit la 5 partide.cartopack scrie:Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi,construit din aluminiu,se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.Foarte stabil, cu 4 posturi ,are si husa din material textil.
Lungime - 70-115cm
Lungime buzzbar - 62 cm
Pret 350 cu transport inclus.Informatii la 0740314544.Sau schimb cu avertizori 4+1
- Fişiere ataşate
-
- rodpod+husa.odg
- (1.71 MiB) Descărcat de 169 ori
-
- husa rod pod.odg
- (1.61 MiB) Descărcat de 108 ori
N-ai putea pune atasamentele in format jpeg sau altceva care sa poata fi deschis de catre toata lumea?
Eu personal nu le pot deschide
si cred ca nu sunt singurul...
Eu personal nu le pot deschide

cartopack scrie:.A fost folosit la 5 partide.cartopack scrie:Vand Rod Pod Daiwa Infinity, 4 posturi,construit din aluminiu,se asambleaza foarte usor. Picioarele sunt reglabile, ceea ce este foarte util pe un teren accidentat.Foarte stabil, cu 4 posturi ,are si husa din material textil.
Lungime - 70-115cm
Lungime buzzbar - 62 cm
Pret 350 cu transport inclus.Informatii la 0743501526.Sau schimb cu avertizori 4+1