Vand barca gonflabila ruseasca pt. 2 persoane, impecabila!!!

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
krystallboy
utilizator
utilizator

Vand barca gonflabila ruseasca pt. 2 persoane, impecabila!!!

Mesaj de krystallboy » 06 Dec 2009, 11:46

Vand barca gonflabila ruseasca pentru pescuit, dimensiuni 2,4x1,2 m, material foarte rezistent, dublu strat cauciucat cu insertie de panza, capacitate 2 persoane. Are 3 compartimente, 2 pe balon si unul pe fund. Nu are nici un fel de defect, nu pierde aer, nu are petece, sunt primul proprietar si am scos-o doar sezonul acesta la apa. O am din primavara asta. Se livreaza impreuna cu vaslele de aluminiu din 2 bucati, 2 bancute de lemn, pompa dublu-sens,kit de reparatie, sac pentru transport. Greutatea totala este de 17 kg, adica barca cu toate accesoriile pe care le are.
O vand pentru ca intentionez sa imi cumpar o alta barca gonflabila cu placa motor si un motor electric.
Pretul de vanzare este 850 RON usor negociabil, eventual platesc eu transportul si atunci pretul va fi fix. Expediez oriunde in tara prin curierat sau posta, cu plata ramburs.
O barca noua la fel ca asta la rusi la magazin costa 1200 RON
Va las mai jos o poza, barca mea are 2 bancute spre deosebire de cea din imagine care are doar una. In rest este absolut acelasi model.
Mai multe detalii pe adresa de messenger la ID-ul krystallboy sau la tel : 0764063892
Precizez ca eu sunt din Craiova
Fişiere ataşate
Barca gonflabila ruseasca.jpg
(71.29 KiB) Descărcat de 226 ori
Nu beti apa!!! Pestii fac sex in ea!!!

krystallboy
utilizator
utilizator

Re: Vand barca gonflabila ruseasca pt. 2 persoane, impecabila!!!

Mesaj de krystallboy » 07 Dec 2009, 19:24

Incredibil!! Ieri am pus anuntul si azi am vandut-o cu 800 RON!!! Ce noroc pe criza asta!!!
Noul proprietar sa o stapaneasca sanatos si sa o foloseasca cu mare placere!!!
Acest thread se poate inchide, rog un moderator sa o faca <:-P <:-P <:-P
Nu beti apa!!! Pestii fac sex in ea!!!

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”