Vand
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
- Veteran
Vand
Rodpod CARPE direct+husa - 150 RON pret fix, Mulineta CORCAST CORMORAN 5pif-3000 cu 2 tamburi metalici de rezerva, incarcati cu fir - 120 RON pret fix, Voblare, LIngurite, Rotative, + aprox. 300 de plastice - preturi DISCUTABILE.
- valentinbatista
- utilizator
Re: Vand
Salut.ma intereseaza si pe mine niste jiguri si nista shaduri, poti te rog sa.mi trimiti o poza clara cu shaduri si
Cu jiguri si sa.mi dai si niste preturi. valentinbatista@yahoo.com
Astept o poza multumesc.
Cu jiguri si sa.mi dai si niste preturi. valentinbatista@yahoo.com
Astept o poza multumesc.
-
- Veteran
ma intereseaza mulineta , in ce stare se afla?mircea pescar scrie:Rodpod CARPE direct+husa - 150 RON pret fix, Mulineta CORCAST CORMORAN 5pif-3000 cu 2 tamburi metalici de rezerva, incarcati cu fir - 120 RON pret fix, Voblare, LIngurite, Rotative, + aprox. 300 de plastice - preturi DISCUTABILE.
Salut Mircea,mircea pescar scrie:Rodpod vandut.
Vandut,vandut dar am verificat pachetul si nu am pichetii aia negri din spate,in poza sunt cu totul te rog sa ne vedem maine sa intru in posesia lor sper sa nu ne incurcam.
Fir intins
Marius P.
-
- Veteran
Se rezolva , stai linistit.
- silviurares
- membru activ
Ti-am trimis pm cu ce ma intereseaza.
-
- Veteran
Daca ai pe cineva in Buc. astazi si maine am super pret la ele, numai predare personala in Buc.