cutie pastrat swingere
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cutie pastrat swingere
vand sau schimb cutie plastic pentru pastrat swingere. este nou nouta si o am de la un set de swingere energotem lumino. schimb cu saci pastrare sau lanterna camping etc. mai vand sau schimb 2 cutii pastrare avertizori energotem. o sa pun si poze. cutiile sunt noi noute.
- Fişiere ataşate
-
- 100_1428.JPG
- (49.31 KiB) Descărcat de 614 ori
-
- 100_1430.JPG
- poze cutie pastrare swingere
- (32.26 KiB) Descărcat de 614 ori
- cristisorin
- utilizator
Re: cutie pastrat swingere
ERA INTERESANT DACA PUNEAI SI UN PRET..
dupa cum spune titlul vand sau schimb. pret nu am stiut sa pun cand am postat anuntul ar pun acum. 50 roncristisorin scrie:ERA INTERESANT DACA PUNEAI SI UN PRET..
up. nu ma intereseaza neaparat banii. macar un schimb
paulp45 scrie:up. nu ma intereseaza neaparat banii. macar un schimb
paulp45 scrie:paulp45 scrie:up. nu ma intereseaza neaparat banii. macar un schimb
Ma intereseaza 2 cutii , ia vezi sacii mei iti plac ?? daca da suna si hai sa facem schimbu.- 0744475476 sacii au 100 x 100 cm
Daca vrei bani suna si vb de pret.
Daca vrei bani suna si vb de pret.
Exista lucruri mai bune decit pescuitul, altele mai rele decit pescuitul .Dar nimic nu se compara cu pescuitul.
Vreau eu maine cutia de swingere daca sunteti din bucuresti ! nr.tel. 0761711640
valabil.au mai ramas cutiile de la avertizori
- idcatagsm2005
- membru activ
buretele de la senzori daca e decupat de tine cum l-ai decupat ? scuze of topic
salut. nu este decupat de mine.asa e buretele de la cutie .acolo au fost niste senzori care din neglijenta mea au ajuns cam rau
cutia pt swingeri e in drum spre mine ( asa cum ne-am inteles la tel) sau ai gasit alt cumparator?
se poate inchide.multumesc