NU te uiti unde trebuie... http://www.infopescar.tv/video/infopescartv-live/bodijar scrie:Salut. Eu nu vad emisiuni infopescar,vad doar niste filmulete de 0:30-10min max..care de altfel exista si pe youtube,deci circula libere.. Poate nu stiu eu sa caut emisiunile. Poate cineva sa imi explice unde sa caut?
probleme LIVE TV
Moderator: Qnyx
Re: probleme LIVE TV
Iar nu mai merge?
Vad ca nu s-a mai plans nimeni oare se intampla doar mie?
Acum am verificat si la mine merge !Geanytto scrie:Iar nu mai merge?
Nu imi deschide filmuletele am 3 calculatoare conectate la aceeasi retea dar telefonul e separet si tot nu merge si in plus ieri mergeau toategor965 scrie:Acum am verificat si la mine merge !Geanytto scrie:Iar nu mai merge?
Am vrut sa ma uit la ultimile trei postate si am descoperit ca nu se mai deschide niciunul
In continuare mie imi merg ... folosesc ca browser Opera 11.62 !Geanytto scrie:Am vrut sa ma uit la ultimile trei postate si am descoperit ca nu se mai deschide niciunul
Uff Cu Firefox le deschide multumesc si scuzati deranjulpharaoh scrie:Eu chiar acum ma uit la o emisiune. Cu Firefox.
- georgio_80bz
- junior
Salutare am si eu o mica intrebare..........nu mai exista live tv...........vad numai clipuri de max.30 min. este vreo problema daca nu deranjez multumes anticipat si succes cu site-ul .
Daca te-ai vi uitat putin prin mesajele anterioare din acest topic ai fi inteles despre ce e vorba
- maxen florin
- utilizator
salutare.......emisiunile postate ( c&r ) sunt supeeeer
sincere felicitari,este exact cea ce cautam....pentru a-mi inbunatatii tehnica de plantat
aaaaa.......erea sa uit,la mine merg absolut toate ( mozilla firefox )
sincere felicitari,este exact cea ce cautam....pentru a-mi inbunatatii tehnica de plantat
aaaaa.......erea sa uit,la mine merg absolut toate ( mozilla firefox )
Nu exista emisiunile catch and release pe youtube? ce a-ti criptat de fapt? Parca era mai frumos cu live tv. Tot ce a-ti pus aici,este si pe youtube... Parerea mea.
In afara de emisiunile Catch & Release, difuzate si pe Fishing&Hunting si urcate pe Youtube de (probabil) sponsorul acestora (magazinul Doctor Fishing), care alte emisiuni produse de Infopescar mai sunt pe Youtube ? ...ca nu inteleg, daca esti nemultumit si le gasesti pe Youtube pe toate, de ce mai pierzi vremea cu "fraierii" astia care cripteaza emisiunile proprii ?!bodijar scrie:Nu exista emisiunile catch and release pe youtube? ce a-ti criptat de fapt? Parca era mai frumos cu live tv. Tot ce a-ti pus aici,este si pe youtube... Parerea mea.
emisiunea infopescar se vede acum pe HOBBY TV
Peştele care scapă din undiţa pescarului este întotdeauna cel mai mare.
- florentiniuga
- Master Admin
Pentru "nostalgici" am pus din nou streamul live pe prima pagina. Va rog sa nu-mi cereti si programul pentru ca nu am timp sa ma ocup pana dupa alegeri. Sunt oricum peste 100 de ore de emisiuni si vor mai fi adaugate pe parcurs si altele.