Bun si totusi ce se intampla? Nu mai fiti atat de secretosi , as dorii sa stiu si eu data fie chiar si una aproximativa cand se vor continua/relua transmisiile online.vioril scrie:Cosmine (ONYX ) , ne miscam si noi mai cu talent ? ca au inceput pescarii sa sune pe la prieteni ,ca sa afle ce se intampla .
probleme LIVE TV
Moderator: Qnyx
- Goldenfish
- junior
Re: probleme LIVE TV
Tempora mutantur, nos et mutamur in illis!
- Qnyx
- Master Admin
Vom pune aproximativ 100 de emisiuni in cadrul unei pagini, unde va exista un playlist (suna ciudat?); speram lunar (sau mai repede) sa adaugam emisiuni suplimentare. Chestia e ca nu am dori ca emisiunile respective sa circule liber pe internet si de aceea in momentul de fata lucrez la un sistem de securitate a fisierelor ca acestea sa nu poata fi descarcate ci doar vizionate.
In acest fel vom crea practic un catalog cu toate emisiunile din 2002 si pana in prezent. Plecand de la premiza ca "Lucrurile bune se intampla celor ce stiu sa astepte" speram ca veti intelege aceasta intarziere "tehnica". Incercam sa oferim o experienta cat mai placuta in cadrul site-ului infopescar.tv, cuprinzatoare in ceea ce priveste asimilarea unor cunostinte noi si de aceea aceasta modificare va veni in sprijinul pescarilor si nu numai.
In acest fel vom crea practic un catalog cu toate emisiunile din 2002 si pana in prezent. Plecand de la premiza ca "Lucrurile bune se intampla celor ce stiu sa astepte" speram ca veti intelege aceasta intarziere "tehnica". Incercam sa oferim o experienta cat mai placuta in cadrul site-ului infopescar.tv, cuprinzatoare in ceea ce priveste asimilarea unor cunostinte noi si de aceea aceasta modificare va veni in sprijinul pescarilor si nu numai.
Suna foarte bine, chiar am vazut pe alte situri din afara si ma gandeam ca ar fi frumos sa avem si noi asa ceva.
Asteptam cu nerabdare noile emiusiuni.
Din cunostintele mele, orice film ce poate fi vizualizat pe internet poate fi copiat.
Asteptam cu nerabdare noile emiusiuni.
Din cunostintele mele, orice film ce poate fi vizualizat pe internet poate fi copiat.
- Qnyx
- Master Admin
Intr-adevar asa este; totusi modalitatea de a face asta in cazul infopescar.tv va fi una extrem de complicata si timpul necesar pentru decriptare va descuraja orice posibila incercare.REMUSGL scrie:Din cunostintele mele, orice film ce poate fi vizualizat pe internet poate fi copiat.
A C T A
Rabdare avem dar stiti cum e...... Sa nu abuzam NU mai revine nimeni cu un anunt oficial o data aproximativaflorentiniuga scrie:Daca aveti un pic de rabdare vine si cadoul. Nu o sa va para rau. La cererea ... tuturor, schimbam formatul.
P.S asa zicea si Base ¨trebuie sa aveti rabdare dragii mei¨ si uite unde am ajuns
- georgio_80bz
- junior
Salutare stiti cumva cand se reda emisia la live tv tot incerc de o luna si mereu arata mesajul "URMMEAZA".........urmeaza,urmeaza dar cand....daca nu-i cu suparare......multumesc anticipat
- maxen florin
- utilizator
subscriu la intrebarea postata de catre-(GEORGIO_80bz)-sper sa apara si un raspuns cat mai curand posibil
multumesc anticipat........
multumesc anticipat........
- Qnyx
- Master Admin
Se lucreaza in continuare; nu uitati ca sunt foarte multe emisiuni si asta necesita oarece timp.
- maxen florin
- utilizator
s-a inteles.............spor la treaba
- florentiniuga
- Master Admin
S-a inceput incarcarea emisiunilor. Sper ca nu o sa-mi cereti si vreo ierarhizare, statistica sau alte chestii consumatoare de timp, nervi si bani. Ultimele emisiuni incarcate vor aparea primele la vizionare, chiar daca nu sunt cele mai noi. In acest fel va asigurati ca vedeti mereu cand s-a mai incarcat ceva. O sa o fac cat de des imi permite timpul. Voi sa aveti suficient sa vizionati tot.
Asa mai merge
Felicitari e un inceput bun dar sa vedem si restul
Felicitari e un inceput bun dar sa vedem si restul
Salut. Eu nu vad emisiuni infopescar,vad doar niste filmulete de 0:30-10min max..care de altfel exista si pe youtube,deci circula libere.. Poate nu stiu eu sa caut emisiunile. Poate cineva sa imi explice unde sa caut?