DIVERSE 2
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- dalungulesei
- Veteran
DIVERSE 2
Vand sau schimb cu accesorii pescuit urmatoarele:
Sony ericsson c905 cu urme de uzura, functioneaza ok, nu este codat, cu toate accesoriile: incarcator de camera, cablu de date, adaptor USB pt card, memory card M2 de 2 Gb, bateria tine 2-3 zile in conditii de utilizare normala - 200 ron.
Geanta din inlocuitor piele sonada compusa din cinci compartimente, din care trei cu fermoar - 35 ron.
Minge fotbal fifa world cup 2006 Germany originală, nouă, nefolosită, nu a fost umflată - 45 ron.
Set mingi tenis dunlop tournament performance, bune pentru toate suprafetele de joc - 10 ron.
Uscator de rufe din plastic marca gimi - rotor 4, extensibil pana la 3,6 metri si suporta o greutate de maxim 8 kg - 30 ron.
Set rasnita pentru sare si piper, mecanism cu arc, zona mediana transparenta - 50 ron.
Set pentru vin in cutie metalica cu tabla de sah pe capac setul contine accesorii de vin si figurine sah - 60 ron.
Set cadou andre philippe - 50 ron.
Accept si unele schimburi cu accesorii de pescuit, poze reale mai jos in acest topic.
Trimit si in tara prin posta romana cu plata ramburs sau cu plata in avans in cont bancar.
Sony ericsson c905 cu urme de uzura, functioneaza ok, nu este codat, cu toate accesoriile: incarcator de camera, cablu de date, adaptor USB pt card, memory card M2 de 2 Gb, bateria tine 2-3 zile in conditii de utilizare normala - 200 ron.
Geanta din inlocuitor piele sonada compusa din cinci compartimente, din care trei cu fermoar - 35 ron.
Minge fotbal fifa world cup 2006 Germany originală, nouă, nefolosită, nu a fost umflată - 45 ron.
Set mingi tenis dunlop tournament performance, bune pentru toate suprafetele de joc - 10 ron.
Uscator de rufe din plastic marca gimi - rotor 4, extensibil pana la 3,6 metri si suporta o greutate de maxim 8 kg - 30 ron.
Set rasnita pentru sare si piper, mecanism cu arc, zona mediana transparenta - 50 ron.
Set pentru vin in cutie metalica cu tabla de sah pe capac setul contine accesorii de vin si figurine sah - 60 ron.
Set cadou andre philippe - 50 ron.
Accept si unele schimburi cu accesorii de pescuit, poze reale mai jos in acest topic.
Trimit si in tara prin posta romana cu plata ramburs sau cu plata in avans in cont bancar.
Re: DIVERSE 2
Mai oameni buni, asta e un forum despre pescuit.
La inceput nu m-a deranjat dar deja vindem toate kkt-urile pe infopescar. Gume de iarna, ceasuri, bijuterii, mingi, masini de cusut, vin, tuica, tutun, masini, remorci.
Da-o dracului de treaba...

La inceput nu m-a deranjat dar deja vindem toate kkt-urile pe infopescar. Gume de iarna, ceasuri, bijuterii, mingi, masini de cusut, vin, tuica, tutun, masini, remorci.
Da-o dracului de treaba...

- valentin...
- Veteran
mare dreptate ai......Neamtul scrie:Mai oameni buni, asta e un forum despre pescuit.
Da-o dracului de treaba...![]()
- dalungulesei
- Veteran
Asa este aveti dreptate, insa nu sunt primul si nici ultimul care vinde altceva decat articole de pescuit, atata vreme cat nu se incalca nici o regula, nu vad care este problema...oricum va multumesc pentru ca aduceti topicul in prin plan.
am impresia ca daca ar vedea cei de la autovit ar fi invidiosi , este mai tare ca talciocul lor....
SA PESCUIM BINE !
- dalungulesei
- Veteran
Pentru a nu face prea multa conversatie care nu are legatura cu acest topic, va rog sa-mi transmiteti orice comentariu legat de acest subiect cu mesaj privat.
Va multumesc.
Va multumesc.
Cred ca va trebui sa avem o discutie cu domnu Florentin Iuga pe tema asta.
Atata timp cat sunt cazuri izolate, iar vanzatorii sunt utilizatori cunoscuti ai forumului, nu vad nimic rau in asta.
I Fish. Therefore I am.
Ce cazuri izolate ? Tu nu vezi cate topicuri sunt cu tot fel de cct-uri ?!
Cum sa nu fie nimic rau in asta ? Poi asta-i site de pescuit ? Deja site-ul asta pierde din calitate si daca nu se vor lua masuri, nimeni nu va mai intra pe forum. Nu ar fi primul site de pescuit care ramane fara membri activi !
Deja e prea de tot !

Cum sa nu fie nimic rau in asta ? Poi asta-i site de pescuit ? Deja site-ul asta pierde din calitate si daca nu se vor lua masuri, nimeni nu va mai intra pe forum. Nu ar fi primul site de pescuit care ramane fara membri activi !
Deja e prea de tot !
Probabil voi crea o rubrica separata ptr. vanzarea obiectelor diverse, ce nu tin de pescuit !
@Neamtu
O sa te intreb ceva si o sa te rog sa-mi raspunzi sincer !
Sa zicem ca ai o bicicleta MTB si te hotarasti intr-o zi s-o vinzi ... ai posibilitatea sa pui anuntul si aici si pe sit-ul Okazii.ro ... la pretul cerut de tine, gasesti 2 cumparatori, un necunoscut de pe Okazii si pe mine de pe Infopescar...intrebarea e: cui o vinzi ?
@Neamtu
O sa te intreb ceva si o sa te rog sa-mi raspunzi sincer !
Sa zicem ca ai o bicicleta MTB si te hotarasti intr-o zi s-o vinzi ... ai posibilitatea sa pui anuntul si aici si pe sit-ul Okazii.ro ... la pretul cerut de tine, gasesti 2 cumparatori, un necunoscut de pe Okazii si pe mine de pe Infopescar...intrebarea e: cui o vinzi ?

- Desideiu Bogdan
- Veteran
Neamtule , cauti scandal ca o femeie nefu..ta. Abtine-te si vezi-ti de treaba ta cumetre. Lasa omu' sa-si vanda acareturile...ca nu tie incearca sa ti le vanda , stai linistit. Atat timp cat respecta regulile forumului , nu vad care e problema.
@Gor
Nu e vorba de cui i-as vinde eu un produs. E vorba de faptul ca s-a umplut bazarul cu tot felu de chestii care nu au nicio treaba cu pescuitul. Aici intram pt lansete, mulinete, etc., nu pt mtb-uri, masini, pixuri, telefoane, jucarii sau biuterii.
Da, chiar te rog sa faci o sectiune separata pt acest gen de anunturi.
@Bogdan
Nu caut scandal dar ti-i se pare normal sa fie atatea anunturi pe UN SITE DE PESCUIT cu atatea lucruri care NU AU NICIO TREABA cu pescuitul ? Exista zeci de site-uri unde poti sa vinzi, de ce neaparat pe infopescar (unde lumea in general cauta echipament de pescuit) ? Nu pot sa ma abtin cand vad ce se intampla. Inainte gaseai un anunt sau doua dar acum e plin cu anunturi care nu au treaba cu specificul site-ului. E bataie de joc si lipsa de respect fata de ceilalti membri ai forumului.
Cat despre prima parte, stai linistit ca nu duc lipsa. Sunt foarte calm.
Nu e vorba de cui i-as vinde eu un produs. E vorba de faptul ca s-a umplut bazarul cu tot felu de chestii care nu au nicio treaba cu pescuitul. Aici intram pt lansete, mulinete, etc., nu pt mtb-uri, masini, pixuri, telefoane, jucarii sau biuterii.
@Bogdan
Nu caut scandal dar ti-i se pare normal sa fie atatea anunturi pe UN SITE DE PESCUIT cu atatea lucruri care NU AU NICIO TREABA cu pescuitul ? Exista zeci de site-uri unde poti sa vinzi, de ce neaparat pe infopescar (unde lumea in general cauta echipament de pescuit) ? Nu pot sa ma abtin cand vad ce se intampla. Inainte gaseai un anunt sau doua dar acum e plin cu anunturi care nu au treaba cu specificul site-ului. E bataie de joc si lipsa de respect fata de ceilalti membri ai forumului.

Ia enumera tu, punctual, de pe primele 5 pagini de Vanzari, cate sunt "care n-au treaba"! Sa vedem ce multe sunt!
I Fish. Therefore I am.
Adevarul este undeva la mijloc. Nu este cazul sa va certati. Suntem de-abia la jumatatea iernii si va recomand o iesire la copca sau la un casting pe zapada si va veti simti mult mai bine.
Respect!
Respect!
- dalungulesei
- Veteran
Ai spus bine, lumea in general cauta echipamente de pescuit, insa sunt si anumite persoane (si aici te exclud pe tine) care cauta si altceva. Asa este exista site-uri de specialitate, insa mie imi este foarte drag acest site ale carui reguli nu le-am incalcat, si mai ales nu vad unde este asa zisa ''lipsa de respect'' sau ''bataie de joc'' fata de ceilalti utilizatori, daca nu te intereseaza cine te pune sa te uiti, si mai ales sa scrii in acel topic ?!
Daca nu cauti scandal, atunci de ce tot insisti pe aceasta tema, am inteles ti-ai exprimat o data nemultumirea (este dreptul tau sa o faci), dar sa continui la nesfarsit cu aceste comentarii mi se pare cel putin aberant.
Da-mi voie in final sa-ti multumesc inca o data pentru promovarea acestui topic, fie ea si in acest mod mai putin colegial, asta pentru ca tot ai pomenit de respect si consideratie in ideile tale anterioare.
Daca nu cauti scandal, atunci de ce tot insisti pe aceasta tema, am inteles ti-ai exprimat o data nemultumirea (este dreptul tau sa o faci), dar sa continui la nesfarsit cu aceste comentarii mi se pare cel putin aberant.
Da-mi voie in final sa-ti multumesc inca o data pentru promovarea acestui topic, fie ea si in acest mod mai putin colegial, asta pentru ca tot ai pomenit de respect si consideratie in ideile tale anterioare.
Neamtul scrie:@Gor
@Bogdan