Neamtul scrie:@Gor
Nu e vorba de cui i-as vinde eu un produs. E vorba de faptul ca s-a umplut bazarul cu tot felu de chestii care nu au nicio treaba cu pescuitul. Aici intram pt lansete, mulinete, etc., nu pt mtb-uri, masini, pixuri, telefoane, jucarii sau biuterii.
Da, chiar te rog sa faci o sectiune separata pt acest gen de anunturi.
@Bogdan
Nu caut scandal dar ti-i se pare normal sa fie atatea anunturi pe UN SITE DE PESCUIT cu atatea lucruri care NU AU NICIO TREABA cu pescuitul ? Exista zeci de site-uri unde poti sa vinzi, de ce neaparat pe infopescar (unde lumea in general cauta echipament de pescuit) ? Nu pot sa ma abtin cand vad ce se intampla. Inainte gaseai un anunt sau doua dar acum e plin cu anunturi care nu au treaba cu specificul site-ului. E bataie de joc si lipsa de respect fata de ceilalti membri ai forumului.
Cat despre prima parte, stai linistit ca nu duc lipsa. Sunt foarte calm.

Neamtule...fratele meu...o luam baieteste ca altfel nu merge. Daca un topic nu este pentru tine , nu este pe gustul tau sau te deranjeaza dar nu te afecteaza in mod direct , NU INTRA. E ca la TV vere...telecomanda are multe butoane , aspasa-le. Dar nu intrati fratilor in topicul omului sa-i stricati jucaria doar pentru ca aveti voi o problema vizuala...ca practic asta e pana la urma, sunteti deranjati ca vedeti ceasuri in loc de mulinete , sau telefoane in loc de lansete.
Si mai vrei sa-ti spun ceva?

Mai toate obiectele vandute de baiatul asta , se pot folosi si-n pescuit...atentie putina si te lamuresc sa moara ce-am mai scump : telefon - merge pe balta cu mine , geanta eleganta - sa zicem ca-s manager la o firma si plec de la serviciu direct la peste , merge cu mine? eu zic ca merge , mingea de fotbal - de cate ori ai vazut lumea ca vine cu tot familionul la pescuit si-si aduc cu ei mingiile de volei , fotbal , tenis etc.? , deci merge la balta cu mine , setul de gratar si tirbusoanele ? merge la un gratar pe balta? zic ca merge

, practic , tu , l-ai certat pe baiat ca-si vinde uscatorul de rufe

...care si ala daca-mi screm putin imaginatia il bag in trusa cu scule de pescuit. Deci lasati-o in pana mea ca sunteti optuzi si exagerati.