Vand Trabucco Corix de 3.60m 3.25 lb
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand Trabucco Corix de 3.60m 3.25 lb
Vand Trabucco Corix de 3.60m 3.25 lb, doua sunt noi, nepescuite si doua achizitionate anul trecut in iarna. Nu au nici macar o zgarietura, nu mai vb de alte hibe.
Se vand numai impreuna si se ofera bonus o husa Carp Pro foarte buna in care intra opt lansete si trei mulinete, mai are si alte buzunare si suporti de umbrela.
Pret fix 800 lei.
Se livreaza personal pt a nu exista discutii.
Tel 0764919558
Se vand numai impreuna si se ofera bonus o husa Carp Pro foarte buna in care intra opt lansete si trei mulinete, mai are si alte buzunare si suporti de umbrela.
Pret fix 800 lei.
Se livreaza personal pt a nu exista discutii.
Tel 0764919558
Re: Vand Trabucco Corix de 3.60m 3.25 lb
Valabil.
Sunt ca noi, nu au nicio zgarietura macar.
Sunt ca noi, nu au nicio zgarietura macar.
Trimit si in tara.
poti sa imi rezervi cele 2 bucat inoi...iti ofer 300 

bufu29 scrie:poti sa imi rezervi cele 2 bucat inoi...iti ofer 300

Buna seara,Laurentiu scrie:Vand Trabucco Corix de 3.60m 3.25 lb, doua sunt noi, nepescuite si doua achizitionate anul trecut in iarna. Nu au nici macar o zgarietura, nu mai vb de alte hibe...
Ce inseamna anul trecut in iarna - iarna lui 2008 sau iarna lui 2009...ca nu mi-e foarte clar si poate lasa loc de interpretari

FEBRUARIE 2009
nu inteleg de ce razi? cu cat le-ai achizitionat? esti naiv daca crezi ca iti v-a oferi 200 de ron pe o bucata cineva avand in vedere ca noi din magazin sunt undeva la 220-240 ..asa ca spor la vanzareLaurentiu scrie:bufu29 scrie:poti sa imi rezervi cele 2 bucat inoi...iti ofer 300

Du-te si ia-ti noi daca mai gasesti chiar si cu 240 ron. Pt cine cunoaste, sunt super lansete si nu ma grabesc sa le vand. Si vine mai putin de 200 ron pe bucata deoarece numai husa costa 200 ron si eu o dau cadou.