Mai incerc o data cu acest topic dupa ce mi-a fost sters de doua ori ,(nu stiu de cine,ca nu am primit nici o explicatie de la nimeni) si am cerut si o lamurire de la MODERATOR dar....degeaba deocamdata.
Dupa cum spuneam VAND-SCHIMB Laptop HP Pavilion dv6710ef pe care il am cam de un an dar a fost folosit fff putin din acest motiv neavand nici cea mai mica urma de folosire in afara de praful care se mai pune pe el,din acest motiv daca ar fi dupa mine i-as da 10/10 dar sa nu fiu subiectiv ii acord 9.7/10.Are un super sunet .Nu are probleme ascunse.Laptopul vine insotit de incarcator original si windows vista cu licenta.MERITA TOTI BANII.
PENTRU SCHIMB PRETUL ESTE DE 1500 LEI
SCHIMB NUMAI CU SCULE PROFESIONALE DE PESCUIT de preferat in Buc sau Ilfov ca schimbul sa se faca personal
ASTEPT OFERTE.
PENTRU VANZARE PRETUL ESTE DE 1400 LEI
Functioneaza perfect si din pct de vedere tehnic iar mai multe detalii vedeti mai jos
Bateria tine cam 1,5-2 ore .Poti vedea un film cap coada.
pret f.usor negociabil
Mai multe detalii despre el aici:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/docu ... 366273&cc= us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN
Trimit si in alte localitati dar numai cu plata in avans a produsului sau a transportului curierului sa nu am vreo surpriza.
Toate costurile de curierat sant suportate de cumparator.
Vand-schimb
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand-schimb
- Fişiere ataşate
-
- HP Pavilion dv6710ef _140269_Principale_ML.jpg (4.33 KiB) Vizualizat de 1907 ori
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com
- Ion Mironov
- Partener
Re: Vand-schimb
din cauza unor probleme de it au fost mai multe topicuri sterse.nu numai al tau...daca imi aduc bine aminte florentin a anuntat aceasta problema si v-a rugat sa repostati anunturile sau mesajele in forum....
doamneeeeee ce tensiune e ......hai primavara ca ne ia dracii in casaaaa

doamneeeeee ce tensiune e ......hai primavara ca ne ia dracii in casaaaa

Re: Vand-schimb
ok,ms de informatie,am crezut ca are cineva ceva cu mine.
o763638081
fritz_sultanu@yahoo.com
fritz_sultanu@yahoo.com