Am o singura bucata si as dori sa le dau pentru alte doua mulinete pentru pescuitul crapului/somnului din barca, obligatoriu cu baitrunner, unul din modelele shimano baitrunner 4500/6500 b sau variante mai noi, eventual penn slammer live liner
Bblc ci4 este impecabil estetic si tehnic, ca noua, jucarie pentru pretentiosi, categorie in care nu ma incadrez
+/- diferenta
0762.210.293
Vand/schimb shimano bblc xtr-a ci4
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- marian_popescu
- Veteran
Vand/schimb shimano bblc xtr-a ci4
Fishing is life. The rest...just details
- lithium1774
- utilizator
Re: Vand/schimb shimano bblc xtr-a ci4
totusi un pret?
- marian_popescu
- Veteran
mulineta a fost vanduta cu 600 de lei unui domn, care e la inceputul pasiunii pentru delta
i-am recomandat ceva mai putin pretentios, dar a fost dragoste la prima vedere si n-am putut sa il conving sa nu o cumpere
intre timp, a inceput sa imi dea dreptate, i-am achizitionat deja un superbaitrunner 8000 si urmeaza un baitrunner aero gte, motiv pentru care big baitrunner ci4 xtr-a revine la vanzare pentru 600 de lei, transport inclus prin posta romana
mulineta va intra in posesia mea si ii voi face foto
i-am recomandat ceva mai putin pretentios, dar a fost dragoste la prima vedere si n-am putut sa il conving sa nu o cumpere
intre timp, a inceput sa imi dea dreptate, i-am achizitionat deja un superbaitrunner 8000 si urmeaza un baitrunner aero gte, motiv pentru care big baitrunner ci4 xtr-a revine la vanzare pentru 600 de lei, transport inclus prin posta romana
mulineta va intra in posesia mea si ii voi face foto
- marian_popescu
- Veteran
- marian_popescu
- Veteran
vanduta
Multumesc, se poate inchide
Multumesc, se poate inchide