vand okuma axeon 65
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
vand okuma axeon 65
vand 4 bucati okuma axeon 65 , sunt folosite circa un an si ceva , tamburii metalici incarcati cu monofilament fluo de 0,35 circa 300m/bucata , au bucsa pentru bait runner, au saibele reglate bine pt a aseza firul corect pe tambur . pretul lor este de 700 ron toate 4 bucati . pe o scara de la 1 la 10 , ar merita nota 9 , si asta pt aspect . firul mono a fost folosit decat o partida , deci e ca si nou .
mai am 4 tamburi metalici noi si nefolositi inca ,rezerva pt okuma axeon 65 , sunt incarcati cu fir fluo de 0,28 circa 400m/buc si inaintas textil 10m /bucata , .pretul lor este de 250 ron toti 4 . firul mono nu a fost folosit deloc , deci este nou .
As dori sa le vand pachet , pt ca cel ce le cumpara sa beneficieze din plin de utilitatea tamburilor si a mulinetelor .
mai am 4 tamburi metalici noi si nefolositi inca ,rezerva pt okuma axeon 65 , sunt incarcati cu fir fluo de 0,28 circa 400m/buc si inaintas textil 10m /bucata , .pretul lor este de 250 ron toti 4 . firul mono nu a fost folosit deloc , deci este nou .
As dori sa le vand pachet , pt ca cel ce le cumpara sa beneficieze din plin de utilitatea tamburilor si a mulinetelor .
Re: vand okuma axeon 65
ai mp 

Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Daca iti place ce faci,vei avea succes
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
MUNTEANU BOGDAN
***CAMPION NATIONAL 2012 ***
***CAMPION NAȚIONAL 2017***
**CC CORBU**
ai raspuns . merci !
nimeni interesat ?
- capanu razvan
- membru activ
da-mi un tel pe 0722686401 si discutam.
la ora asta la care vad postul tau , nu-mi permit . te sun maine cand ma trezesc .
reducere de pret , tot pachetul 900 ron . tel .0744 98 16 33 - viorel
incepand de maine ( marti 26 .04.11) mulinetele pot fii gasite si vazute la magazinul lui Dan Mitranescu din rahova .
valabil inca