Vand barcuta de nadire/plantat Speedy Carp
Prevazuta cu 2 propellere ,cele doua tavi lucreaza fiecare-n parte si poate transporta 2x 2kg nada
Propellerele sunt mascate asfel este imposibil sa prinda elicia firele in timpul transportari
Actiune 400m
Sarcina 2x2kg
Posibilitate de aducere 2 monturi in paralel
In caz de sarcina maxima durata acumulatorului 2 ore
Lumina de semnalizare in caz de noapte
Carcasa de fibra de sticla
DOTARI:
-1 buc acumulator 10v/ 10ah
-8acumulatoare R6 pt telecomanda
-telecomanda
-incarcatoare pt acumulatoare(barca+telecomanda)
Folosita de maxim 6 ori...in stare perfecta de functionare.
Pret fix 1550 Ron.
Sau schimb cu 3 Mulinete Shimano BBRLC.
Vand Navomodel Speedy Carp
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand Navomodel Speedy Carp
Salut,
Este ceva in neregula cu navomodelul?
Ceva ce nu iti place la el?
In caz de defectiune unde se poate rezolva si in cat timp?
Viteza de deplasare in timpul plantari ?
Sinceritatea va fi apreciata
Este ceva in neregula cu navomodelul?
Ceva ce nu iti place la el?
In caz de defectiune unde se poate rezolva si in cat timp?
Viteza de deplasare in timpul plantari ?
Sinceritatea va fi apreciata

Nu are probleme...functioneaza perfect....a avut o problema la cuva din dreapta dar s-a remediat foarte usor...in caz de defectiune www.rhc.ro rezolva baietii de acolo orice problema(am un prieten din Buc care rezolva orice problema in maxim 48 ore) ...se pot face ugrade-uri (sonar, fail-safe device...etc)...Viteza de deplasare nu stiu cum sa o descriu dar daca cauti pe net unpic gasesti filmuletze... De placut imi place foarte mult dar am alte prioritati...gen BBRLC.
Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile...
Sper ca ti-am raspuns la toate intrebarile...
salut,
eu vreau sa-mi cumpar un navomodel dar am auzit pe foarte multi ca se vaita de anumite modele.
cea ce vreau sa spun este ca nu vreau ca din 5 partide de 4 ori sa stau sa ma enervez pe balta cum am facut ultimele 2 partide cu navomodelul unui prieten.
cea ce caut in primul rand este calitatea inainte de un pret redus.
eu vreau sa-mi cumpar un navomodel dar am auzit pe foarte multi ca se vaita de anumite modele.
cea ce vreau sa spun este ca nu vreau ca din 5 partide de 4 ori sa stau sa ma enervez pe balta cum am facut ultimele 2 partide cu navomodelul unui prieten.
cea ce caut in primul rand este calitatea inainte de un pret redus.
Da stiu exact la ce te referi....am mai avut inca un model pe care l-am scufundat(model de 1000 Ron)...cu asta sincer nu am avut probleme....o singura data cand am eliberat montura mi s-a agatat acul in locasul unde intra tumburusul ala de la ansamblul magnetic care elibereaza ...dar cred ca sunt sanse foarte mici sa se intample asa ceva si probabil ca din cauza acului mic (#6)... daca pui montura in cuve chiar ca nu sunt probleme....uite aici sa-ti faci o idee (varianta cu sonar) http://www.youtube.com/watch?v=DBpnSDJtI-A.
Inca valabil!
Pret Nou 1400 Ron !!!!!!!!!
0742105320
Pret Nou 1400 Ron !!!!!!!!!
0742105320

- alex_mures
- membru activ
Nu mai este valabil,
va multumesc...
va multumesc...