Vand minciog de crap Jaxon
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand minciog de crap Jaxon
Nici eu nu am am gasit alte informatii si de aceia ma retrag.Si eu eram curios de o poza cu capul minciogului, sa vad daca este sau nu, minciogul gasit de mine.Se pare ca ala este.Multumesc si spor la vanzare
darius123 scrie:Nici eu nu am am gasit alte informatii si de aceia ma retrag.Si eu eram curios de o poza cu capul minciogului, sa vad daca este sau nu, minciogul gasit de mine.Se pare ca ala este.Multumesc si spor la vanzare
- carapavel florin
- senior
Nu este ala am mai spus odata ,uite cum se cheama modelul asta Jaxon Landing Net Carp PROFI PL-AK 001 TOTAL LENGHT 2,55 .darius123 scrie:Nici eu nu am am gasit alte informatii si de aceia ma retrag.Si eu eram curios de o poza cu capul minciogului, sa vad daca este sau nu, minciogul gasit de mine.Se pare ca ala este.Multumesc si spor la vanzare
L-am gasit in catalogul celor de la Jaxon. http://jaxon.zoom.pl/pdf/10_jaxon_katalog_2011.pdf Este vorba despre modelul PODBIERAKI JAXON CAR Lux.Dupa cod, l-am gasit si se pare ca este asta https://www.kogutomania.pl/fishing-landing-p-14953.html .Dupa codul dat de tine, este modelul Lux....dar tu ai spus ca este modelul Profi.Sunt 2 modele diferite in catalog.Dupa cum am spus, eu ma retrag de la cumparare.Iti doresc spor la vanzare.Multumesc
- carapavel florin
- senior
valabil.
- carapavel florin
- senior
valabil inca.
sunt din bucuresti ...ofer 70 pe el ..
- carapavel florin
- senior
Nu mersi 90 ron e ultimul pret minciogul in magazin este 140 de ron .Dragos85 scrie:sunt din bucuresti ...ofer 70 pe el ..
- carapavel florin
- senior
- carapavel florin
- senior
Se poate inchide topicul multumesc frumos .