VAND LAPTE DE PORUMB

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
cristea radu
senior
senior

Re: VAND LAPTE DE PORUMB

Mesaj de cristea radu » 15 Ian 2009, 19:58

Asta am inteles-o cu pestele mare,insa mai sunt si pescari care folosesc solubile,asa ca tot nu ne-ai spus din ce zona esti.De ce?Pentru ca daca omul iese mai scump ia de un de este mai ieftin.Ca si asa vine "CRIZA" #-o

realman
utilizator
utilizator

Mesaj de realman » 15 Ian 2009, 20:58

cristea radu scrie:Asta am inteles-o cu pestele mare,insa mai sunt si pescari care folosesc solubile,asa ca tot nu ne-ai spus din ce zona esti.De ce?Pentru ca daca omul iese mai scump ia de un de este mai ieftin.Ca si asa vine "CRIZA" #-o
costurile de expeditie le suport eu .prin posta.nu are importanta de unde sint.

Dan Mitranescu
Partener
Partener

Mesaj de Dan Mitranescu » 15 Ian 2009, 21:25

realman scrie:
cristea radu scrie:Asta am inteles-o cu pestele mare,insa mai sunt si pescari care folosesc solubile,asa ca tot nu ne-ai spus din ce zona esti.De ce?Pentru ca daca omul iese mai scump ia de un de este mai ieftin.Ca si asa vine "CRIZA" #-o
costurile de expeditie le suport eu .prin posta.nu are importanta de unde sint.
Lumea cand pune intrebari legate de "rezultate" sau de unde esti , incearca sa afle daca exista o "garantie" a produsului pe care il vinzi.

Ex. Tata Nitu are rezultate in concursuri de care toata lumea stie ,George Alexandru la fel si-a testat produsul in competitii cu rezultate bune... Pe langa asta stim si unde stau in caz ca ne vand bors...

P.S. Nu stiu de ce ,dar cred ca vorbesc cu Tata Nitu in persoana pentru ca numai dansul producea lapte de porumb acum 4 ani ...

bujor marius
senior
senior

Mesaj de bujor marius » 18 Ian 2009, 02:45

poti livra si acum?.........sau numai in martie

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 18 Ian 2009, 03:14

Numele acestei rubrici este "Taraba SECOND HAND".
Ce faci tu aici se numeste vanzare on-line de produse noi combinata si cu reclama produsului.
Topic inchis.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”