Vand lansete,mulinete,senzori,rodpod
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand lansete,mulinete,senzori,rodpod
in ultima mea actualizare...nu cred ca am scris ca mulinetele ar mai fi valabile...(trei posturi mai sus)...multumesc si fire intinse !
tica 500ron
ai pm
ai pm
'Viteza luminii este mai mare decât cea a sunetului. De aceea par unii strălucitori înainte să-i auzi vorbind.'
incredibil...
5 buc DAM EMOTION CARP 3.60 din trei bucati actiune 120-180g impecabile (au tiplele pe manere) plus husa pentru ele FL 400ron
2 seturi protectie lansete ATOMIC TACKLE cumparate Anglia ideale inele de 50 nefolosite 100ron
2 role monofilament NASH BULETT XT 0.35 cumparate Anglia 100ron
2 seturi protectie lansete ATOMIC TACKLE cumparate Anglia ideale inele de 50 nefolosite 100ron
2 role monofilament NASH BULETT XT 0.35 cumparate Anglia 100ron
role Nash Bullet vandute ! multumesc frumos d-lui Viorel..
au mai ramas:
5 buc DAM EMOTION CARP 3.60 din trei bucati actiune 120-180g impecabile (au tiplele pe manere) plus husa pentru ele FL 400ron
lansetele Dam vandute !...multumesc frumos d-lui Dragos..
raman valabile protectiile Atomic...daca intr-o saptamana nu se dau,le fac cadou unuia care are FMJ sau Hi-s si care imi arata cum se face laptele de porumb
raman valabile protectiile Atomic...daca intr-o saptamana nu se dau,le fac cadou unuia care are FMJ sau Hi-s si care imi arata cum se face laptele de porumb