Sal. Cat este jacheta xxl (realthree) separat?sergiular scrie:De actualitate !
Vand separat jacheta XL imprimeu stuf (pescuit) ,
jacheta XXL imprimeu realtree(stejar) si pantalon L cu imprimeu realtree(stejar) -(vanatoare)
Vand costume de pescuit si vanatoare
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Vand costume de pescuit si vanatoare
Buna,
Imi cer scuze ca nu am apucat sa reactualizez azi dimineata anuntul pentru ca am vandut jacheta XXL unui domn din Iasi ! Separat mai am o jacheta XL cu imprimeu stuf .. daca imi spuneti constitutia dumneavoastra pe privat va pot spune daca v-ar fi buna sau nu ...
Imi cer scuze ca nu am apucat sa reactualizez azi dimineata anuntul pentru ca am vandut jacheta XXL unui domn din Iasi ! Separat mai am o jacheta XL cu imprimeu stuf .. daca imi spuneti constitutia dumneavoastra pe privat va pot spune daca v-ar fi buna sau nu ...
Ultimele bucati !!!
Mai am cateva costume de pescuit marimea XL,cu imprimeu 3D stuf !
Vand separat o jacheta XL cu imprimeu 3D stuf si un pantalon L cu imprimeu realtree hardwoods (stejar) !
Mai am cateva costume de pescuit marimea XL,cu imprimeu 3D stuf !
Vand separat o jacheta XL cu imprimeu 3D stuf si un pantalon L cu imprimeu realtree hardwoods (stejar) !
cat costa jacheta xl de pescuit?
Anunt valabil !
Pantalonul cu imprimeu realtree hardwoods (stejar ),marimea L este 140 Ron +transport
Jacheta cu imprimeu 3D stuf, marime XL este 220 Ron+ transport
Costumele ramase,marimea XL ,cu imprimeu 3D stuf sunt 300 Ron +transport
Pantalonul cu imprimeu realtree hardwoods (stejar ),marimea L este 140 Ron +transport
Jacheta cu imprimeu 3D stuf, marime XL este 220 Ron+ transport
Costumele ramase,marimea XL ,cu imprimeu 3D stuf sunt 300 Ron +transport
Mai aduceti costume? As fi interesat de un M-L.
- Madalin Dirla
- Veteran
Claudiule, ML-ul sa fie 4 x 4 ???Nowatiny scrie:Mai aduceti costume? As fi interesat de un M-L.
Ultima oară modificat 01 Dec 2010, 22:23 de către Madalin Dirla, modificat 1 dată în total.
Bineinteles , sa mearga peste tot si oricand
- Ion Mironov
- Partener
credeam ca te-a ingitit vreo stiuca.....Nowatiny scrie:Bineinteles , sa mearga peste tot si oricand
Buna,
Din pacate nu mai aduc alte costume si cea mai mica marime ce am avut-o era L, marimea M nu am avut !
Am ramas doar cu cateva costume marimea XL si mai am ceva costume cu imprimeu realtree pentru copii dar pana in 14 ani ..
Din pacate nu mai aduc alte costume si cea mai mica marime ce am avut-o era L, marimea M nu am avut !
Am ramas doar cu cateva costume marimea XL si mai am ceva costume cu imprimeu realtree pentru copii dar pana in 14 ani ..
Ok.Mersi oricum.
Pentru putin. Multumesc si eu pentru interes
- alex_mures
- membru activ
ma intereseaza un costum model 3D stuf......mai aveti?
Mai am un singur costum marimea XL dar care este rezervat pana saptamana viitoare vineri ! Vineri voi reveni cu un mesaj sa precizez daca mai este valabil anuntul sau nu !
Momentan mai am o jacheta XL si una L cu imprimeu stuf la pretul de 220 Ron+transport si un pantalon L cu imprimeu realtree hardwoods(stejar) la pretul de 140 Ron+transport (pentru cei interesati pot trimite mai multe poze)
Momentan mai am o jacheta XL si una L cu imprimeu stuf la pretul de 220 Ron+transport si un pantalon L cu imprimeu realtree hardwoods(stejar) la pretul de 140 Ron+transport (pentru cei interesati pot trimite mai multe poze)
Costumele s-au vandut !!!
Mai am o jacheta L,cu imprimeu 3D stuf la pretul de 220 Ron+transport si un pantalon L,cu imprimeu realtree hardwoods(stejar) la pretul de 140 Ron+transport ! Impreuna le dau la pretul de 300 Ron+transport ! Jacheta XL,cu imprimeu 3D stuf este retinuta pana marti !
Sunt 100% impermeabile,captusite,foarte calduroase si usoare, pentru Iarna!(prima poza este facuta fara blitz,a doua cu blitz)
Mai am o jacheta L,cu imprimeu 3D stuf la pretul de 220 Ron+transport si un pantalon L,cu imprimeu realtree hardwoods(stejar) la pretul de 140 Ron+transport ! Impreuna le dau la pretul de 300 Ron+transport ! Jacheta XL,cu imprimeu 3D stuf este retinuta pana marti !
Sunt 100% impermeabile,captusite,foarte calduroase si usoare, pentru Iarna!(prima poza este facuta fara blitz,a doua cu blitz)