Pai si daca e luat de la Senzor cand au fost reducerile si omu' il da acuma sa zicem la pretul pietei, unde e gresala?gor965 scrie:.......daca n-ai dovada ca respectivul cort e cumparat de la Senzor cand au fost reducerile !
VAND cort Senzor Comandor(winteskin inclus)
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- cristian505ro
- Veteran
Re: VAND cort Senzor Comandor(winteskin inclus)
Cristian Bebesel
Nu ma refeream la pret (ca oricum ,nu e nimic gresit nici in cazul asta) ci ma refeream exclusiv la cort ...mai exact la perioada cand a fost cumparat si de la cine !Eu banuiesc ca e cortul de aici :cristian505ro scrie:Pai si daca e luat de la Senzor cand au fost reducerile si omu' il da acuma sa zicem la pretul pietei, unde e gresala?gor965 scrie:.......daca n-ai dovada ca respectivul cort e cumparat de la Senzor cand au fost reducerile !
http://www.infopescar.tv/forum/post6250 ... dor#p62507
- cristian505ro
- Veteran
Se poate si asta, marfa circula.gor965 scrie:Nu ma refeream la pret (ca oricum ,nu e nimic gresit nici in cazul asta) ci ma refeream exclusiv la cort ...mai exact la perioada cand a fost cumparat si de la cine !Eu banuiesc ca e cortul de aici :cristian505ro scrie:Pai si daca e luat de la Senzor cand au fost reducerile si omu' il da acuma sa zicem la pretul pietei, unde e gresala?gor965 scrie:.......daca n-ai dovada ca respectivul cort e cumparat de la Senzor cand au fost reducerile !
http://www.infopescar.tv/forum/post6250 ... dor#p62507
Cristian Bebesel
Foarte tare asta...deci voi intre voi ,colegi de camera ,preferati sa negociati pe forum !ovidiuabalasei scrie:pe ceilalti useriintra colegii mei de camera de camin...

p.s
Dupa ce se lamureste toata lumea, se va curata anuntul !
gor965 scrie:Foarte tare asta...deci voi intre voi ,colegi de camera ,preferati sa negociati pe forum !ovidiuabalasei scrie:pe ceilalti useriintra colegii mei de camera de camin...![]()

Multumesc celor care au dat dovada de mult bun simt si au fost de partea adevarului. Realitatea este cea postata de Moderul George. Acest lucru il poate comfirma si userul ,,raduionescu 45''. De fapt am facut precizarea care este motivul vanzarii. Cortul a fost vandut. Rog inchideti subiectul. Multumesc !
Ocroteste natura, merita!