VAND cort Senzor Comandor (winterskin inclus)

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
iorgu
Veteran
Veteran

Re: VAND cort Senzor Comandor (winterskin inclus)

Mesaj de iorgu » 16 Mar 2010, 19:59

Nu contest pretul sau calitatea cortului. Sunt un potential client. Doresc sa-mi spui cum se prezinta in cazul ploilor mocanesti. Dupa imaginea postata nu-mi dau seama daca trebuie sa stai cu el inchis sau il poti tine deschis, mai ales ziua , cand ploua se pare ca intra apa in el. Un om batran si bolnav (e o gluma) in cat timp il poate face functional? Rog sincer raspuns.
Ocroteste natura, merita!

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 16 Mar 2010, 20:24

[quote="raduionescu45"]am si eu o nelamurie. se intampla un lucru peste intelegerea mea.
daca as fi postat la vanzare un skypod folosit 2 partide la 1000ron cred ca erau multi interesati.
de un cort bun, foarte mare si incapator, aproape nou nu e nimeni interesat? e mai important cum stau betele pe mal si pe ce sunt asezate decat confortul pescarului mai ales pe vremea asta atat de schimbatoare? daca sunt 4grade noaptea si stai chircit in masina, dormi mai bine stiind ca betele sunt nush ce firma si avertizorii semnalizeaza diferit pe drop sau ca mulineta ta recupereaza cu 15cm per tura mai mult ca a vecinului?
stiu ca e un subiect foarte larg si fiecare e cu parerea lui dar...

credeti-ma ca nu ma gandeam sa am nici cea mai mica problema sa-l dau tinand connt de faptul ca e cu 450ron mai ieftin decat in magazin.
sunt frustrat si nedumerit :([/quote]

-=-------------------

In luna Decembrie acest cort nou -nout era la jumatate de pret si cine a vrut sa cumpere a luat atunci.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 16 Mar 2010, 21:17

iorgu scrie:Nu contest pretul sau calitatea cortului. Sunt un potential client. Doresc sa-mi spui cum se prezinta in cazul ploilor mocanesti. Dupa imaginea postata nu-mi dau seama daca trebuie sa stai cu el inchis sau il poti tine deschis, mai ales ziua , cand ploua se pare ca intra apa in el. Un om batran si bolnav (e o gluma) in cat timp il poate face functional? Rog sincer raspuns.
Coane , vara il ti-i fara winterskin si e super aerisit,avand zona de deasupra cu plasa...cand vine ploaia ,i-ai pus skin-ul si poa' sa vina potopul ,ca te doare-n basca ! :D
Uite in cat timp instalezi un cort de genul asta :
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 16 Mar 2010, 21:45

gor965, foarte edificator raspunsul tau, in special, video clipul, nu prea am inteles vorbele :)) dar sincer nici nu este nevoie. Multumesc frumos. Totusi nu am primit (sunt prea cusurgiu?) un raspuns concret. Cand ploua si bipaie senzorii, iesim repede si trebuie sa stam cateva secunde sa tragem perdeaua inapoi sa nu avem apa in cort. In aceste secunde pestele PA,PA. Unele corturi au ceva gen strasina, poate fii tinut deschis si in timp ce ploua. Nu am vazut asa ceva aici. La asta m-am referit. Tot respectul meu.

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 17 Mar 2010, 00:20

sa-ti dau un raspuns e greu pt ca nu m-a prins ploaia pe balta decat un gen de burnita noaptea (am precizat in descriere ca are doar 2 partide din care una de 24h).
nu stiu cat de repede il ridici singur tind cont ca e foarte inalt. eu am fost in ambele cazuri cu un partener si l-am ridicat destul de usor numai ca tre sa-l bibilesti daca il pui pe teren accidentat si vrei sa fie intins foarte bine. este un cort mare, chiar foarte mare si daca te intereseaza asa ceva inseamna ca ai nevoie de spatiu deci in cele mai multe cazuri mergi cu cineva la pescuit pt ca singur te vei plictisi in el (numai daca nu cumva iti pui cablu tv :D)
ce-ti pot spune ce ca unghiul pe care il face in fata nu e asa mic (ma refer aici la diferenta fata de perpendicular pe sol) in sensul ca daca lasi fermoarele deschise cand iesi usa cade perpendicular, iar diferenta dintre ea si perete e de cativa cm deci nu are cum sa intre apa maxim sa se ude portiuna aceea de grounsheet.
oricum nu cred ca deschizi ambele fermoare daca iesi, poti iesi doar pe o parte si cealalta parte ramane inchisa.

daca ai de gand sa faci o partida weekenduri-le astea vin cu el si-l intindem si stam pana ploua :D vorbesc serios, ti-l dau in proba daca vrei daca esti din bucuresti. o partida dar sa ai grija de el.

daca e cineva care are cortul si l-a folosit mai mult ca mine va rog sa ne lamuriti cu problema ploii.

@iulian petre senzor a avut un stoc de 7 bucati deci nu au fost multi cei norocosi cei care l-au prins la banii aia si din cate am observat 2 din ele au fost cumparate si vandute ulterior (la aceeasi suma, cea redusa) de mircea gheran si inca cineva de la ei din echipa daca nu ma insel.

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 17 Mar 2010, 00:34

referitor la ancorare pentru ca tocmai m-am uitat la video-ul postat de George (multumesc pentru ajutor): Comandorul nu are barele acele 3 pt fixare.
procedura e putin diferita: il desfaci, mufezi barelele, il tensionezi cu ajutorul curelei, mergi in spatele lui si ancorezi 2 - 3 cuie (cel central si stang, dreapta), iei partea cu usa si il ridici, ancorezi usa si apoi lateralele astfel incat sa stea perfect intins. problema mai mare e la vinterskin pentru ca este foarte inalt cortul si daca esti singur trebuie sa arunci pur si simplu skinul peste si apoi sa-l tragi pe toate partile pana atinge pamantul. in 2 persoane e mai usor: il prinzi din zona usii si treci cu el din fata in spate peste cort si se aseaza mai usor.

janes romanes
senior
senior

Mesaj de janes romanes » 17 Mar 2010, 13:17

daca imi pemiteti eu zic sa stati linistit ca se va gasi cineva sa l ia dar tre rabdare :) :) :) ca vorba aia cu rabdarea treci marea...eu lucrez intr un domeniu in care interactionez cu oameni non stop si va spun din proprie experienta sa mai rabdati un pic si o sa vedeti ca "scapati" de cort fara probleme...tre timp ...salutari si fir in tins!!! :-h :-h

janes romanes
senior
senior

Mesaj de janes romanes » 17 Mar 2010, 13:20

sincer l as fi luat eu dar cascavalul vine de abia la 1 aprilie si atunci voi putea sa mi completez toata tr usa de pescuit cu toate acareturile!!!! =D> =D> :D :D

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 22 Mar 2010, 09:54

valabil.

Imagine

Imagine

iulian petre
Veteran
Veteran

Mesaj de iulian petre » 22 Mar 2010, 18:47

[quote="raduionescu45"]valabil.[/quote]
------------

Ai mai umblat la pret?

cand ajunge la 800 vin sa-l iau.

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 23 Mar 2010, 10:40

nu am umblat la pret.
ramane la 1000ron sau schimb cu unu din cele 2 corturi mai sus mentionate dar sa fie intr-o stare excelenta.

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 26 Mar 2010, 15:26

tinand cont ca e aproape nou, ofertele au fost nesatisfacatoare...
azi l-am upgradat cu o geanta speciala de cort si barele stabilizatoare, ambele de la CHUB, si-l retrag de la vanzare!
se poate inchide, multumesc frumos pentru gazduire!

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Mar 2010, 16:15

Raducule te felicit ptr. optiune. ai luat cea mai inteleapta decizie =D>

raduionescu45
senior
senior

Mesaj de raduionescu45 » 26 Mar 2010, 16:37

Multumesc mult si sanatate la toti!

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”