-buzzbarii vanduti.
-swingerii vanduti.
-4 avertizori Senzor ST -disponibili
Cine ii cumpara pe toti 4 primeste BONUS cele 2 momitoare Korda.
Pretul nu este negociabil.
Vand buzzbari 4 posturi,4 swingeri,4 avertizori
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- calin_pescarul
- senior
Re: Vand buzzbari 4 posturi,4 swingeri,4 avertizori
Iau eu doi avertizori. Poate vrea cineva ceilalti doi si facem cumva.
Gherry,momentan avertizorii sunt pe la Targu Mures la Oficiului Postal 1(am sunat si astazi la ei) si asteapta cuminti sa ii ridice solicitantul lor.
Sper ca totul va fi in regula,desi este ingrijorator faptul ca am incercat de mai multe ori sa tin legatura cu dansul,chiar l-am rugat sa imi trimita si mie un mesaj de confirmare dar de cateva zile numarul pe care mi l-a dat nu poate fi contactat.Nu trag concluzii ci doar prezint situatia.Civilizat si normal ar fi ca domnul care m-a rugat sa ii trimit acolo->sa ridice coletul dar in cazul in care nu ii ridica mai am de asteptat pana reintru in posesia lor:(
Asta este...
Sper ca totul va fi in regula,desi este ingrijorator faptul ca am incercat de mai multe ori sa tin legatura cu dansul,chiar l-am rugat sa imi trimita si mie un mesaj de confirmare dar de cateva zile numarul pe care mi l-a dat nu poate fi contactat.Nu trag concluzii ci doar prezint situatia.Civilizat si normal ar fi ca domnul care m-a rugat sa ii trimit acolo->sa ridice coletul dar in cazul in care nu ii ridica mai am de asteptat pana reintru in posesia lor:(
Asta este...
S-a rezolvat,se poate inchide.
Multumesc pentru gazduire.
Multumesc pentru gazduire.