Vand 5 lansete sau schimb

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Neamtul
Veteran
Veteran

Vand 5 lansete sau schimb

Mesaj de Neamtul » 03 Mar 2009, 17:13

Vand:
1x lanseta ProCarp XLR 3,60m 2,75lbs,folosita o singura iesire de 3-4h.pret negociabil.
2x lanseta Cormoran ProfiLine Tele 170 3,50m 70-170gr,varf fibra plina,inele oxid de titan.Am dat jos inelele de pe primul tronson ptr. a castiga confort in aruncare.Rezistente,ieftine si bune.Se vand doar impreuna.negociabil
2x lanseta somn.Este vorba de un model ce se vindea cu 3-4 ani in urma in piata,e modelul GoldStar Duna 300,din 2buc actiune 300-500gr(chiar au!!).Sunt in stare buna,fara lovituri sau defecte.Se vand doar impreuna.negociabil.

Sau schimb:
Oricare dintre produse se pot obtine si prin schimb cu 1-3 mulinete Okuma Semper X 440,dar accept si 450,sau schimb produsele cu 1 buc mulineta Daiwa Tornado TD 4050 in stare buna sau noua,ofer diferenta dupa caz.
Sau schimb cu 1buc lanseta Ron Thompson Hardcore II 3,00m 80-150gr+diferenta.

Neamtul
Veteran
Veteran

Re: Vand 5 lansete sau schimb

Mesaj de Neamtul » 05 Mar 2009, 23:53

Vand sau schimb.Haideti ca ma prinde inceputul sezonului fara echipament. :P

radu610
membru activ
membru activ

Mesaj de radu610 » 06 Mar 2009, 00:00

ma scuzati ... as vrea sa stiu cum este lanseta pro carp xlr ... cum se descurca in dril , la aruncare si cat de rigida este . multumes fir intins

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Mesaj de Butaru Gabriel » 06 Mar 2009, 08:26

O poza cu cele de somn daca se poate

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 06 Mar 2009, 13:18

O sa incerc sa pun cateva poze dar nu cred ca reusesc azi.Mi-am vandut aparatul foto ca sa-mi cumpar lansete Fox. :)) trebuie sa imprumut de la vre-un prieten. :))
@radu610,spune "tu",ca am doar 22 ani. ;) Lanseta ProCarp XLR nu am folosit-o.Am scos-o doar ptr. o singura iesire in care am folosit-o mai mult sa vad de ce e capabila.->si sa sti ca e mai capabila decat pare.La banii ei sa sti ca e extraordinara.Am reusit sa lansez cu ea la aceiasi distanta,la care aruncam cu CarpForce de 3,90m si 3,5lbs. @-) Lanseta pare sa aibe actiune de varf si se incarca foarte bine cu plumb de 65-85gr.,mai greu n-am incercat.Finisajele sunt peste multe alte lansete mai titrate si scumpe.
Cand fac poze la cele de somn,fac si poze la celelalte si le pun pe forum sa stiti concret despre ce e vorba.
Vorbim mai tarziu,trebuie sa plec.

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 06 Mar 2009, 20:09

La lista produselor se adauga o mulineta Okuma Beachcaster Pro 365,folosita o singura iesire.E montata pe lanseta ProCarp XLR.Daca caut gasesc si certificatul de garantie. :D

sporea
membru activ
membru activ

Mesaj de sporea » 06 Mar 2009, 23:08

Prietene vinzi mulineta separat,la ce pret

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 07 Mar 2009, 12:48

S-ar putea s-o vand luni sau marti la pachet cu lanseta XLR.Daca nu fac targul,o dau si separat dar fara 80lei nici nu ma gandesc s-o vand.Cu euro asta pretul ei deja e peste 100lei.Are tambur de rezerva si tamburul principal incarcat cu fir mono Jaxon Crocodile 0,32.E in garantie,am luat-o la sf. verii trecute.
Sa vad daca o dau zilele urmatoare,daca nu atunci continuam negocierile.

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 07 Mar 2009, 15:58

E tentanta "oferta asta de scule aproape noi".Asteptam pozele . Lasa de gandit doar faptul ca dupa "testare" au fost "trecute in rezerva" si nefolosite.Eu nu mi-as permite sa dau banii pe o scula pe care apoi sa n-o "pun la treaba" vartos , ca sa-si justifice banii.SUNA A... "MAGAZIN " DE PRODUSE TESTATE ! ;) :^O :-w

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 07 Mar 2009, 19:26

tavimai scrie:E tentanta "oferta asta de scule aproape noi".Asteptam pozele . Lasa de gandit doar faptul ca dupa "testare" au fost "trecute in rezerva" si nefolosite.Eu nu mi-as permite sa dau banii pe o scula pe care apoi sa n-o "pun la treaba" vartos , ca sa-si justifice banii.SUNA A... "MAGAZIN " DE PRODUSE TESTATE ! ;) :^O :-w
Nu stiu ce te miri atata? :-?? Eu,cand am bani,imi cumpar echipament nou.Am in acest moment ~28-30 lansete si vre-o 14 undite si 23 mulinete.Care-i problema?
Ultimele au costat o caruta de bani si mi-am facut datorii la prieteni,care asteapta banii ca au si ei nevoie.Daca e nevoie mai pun la vanzare 2-3 scule,ce sa fac...
Ti se pare suspect ca nu prea am folosit echipamentul pe care vreau sa-l vand?Pai,auzi,eu prin casa mai am inca vre-o 7-8 lansete si vre-o 8 mulinete care n-au vazut apa.Poate si din cauza ca eu fac banii astia destul de greu si daca consider ca nu e nevoie sa le folosesc,atunci prefer sa scot telescopicele vechi cu mulinete Okuma Semper si pescuiesc cu ele.
Pe mine echipamentul ma pasioneaza cel putin la fel de mult ca pescuitul propriu zis.Lanseta ProCarp am luat-o mai mult din intamplare.Am avut banii in buzunar pregatiti ptr. o lanseta Hard Core II(de aceia am si spus ca vreau la schimb o astfel de lanseta).Cand m-am dus la magazin,n-am gasit si am vazut in rastel lanseta XLR.Mi-a placut si am luat-o.Asa si cu mulineta Beachcaster Pro,am luat-o ptr. lanseta Hard Core ce o aveam deja acasa dar cand am montat-o mi s-a parut prea mare si am pus-o pe cel de crap si exemplele pot continua.
Treaba cu aparatul foto e la fel de reala.L-am dat.Am vb cu un coleg care trebuia sa-mi aduca azi unul dar nu are timp sa vina de la Timisoara asa ca stau sa vad la cine prind un telefon mobil cu o camera mai performanta sa mi-l imprumuta cateva ore sa fac cateva poze sa va lamuriti si voi.
Chiar stau prost cu banii si de aceea vand produsele.Sunt tanar si traiesc inca pe banii parintilor si eventual cateva ciubucuri.Chiar ma-i suparat cu mesajul tau.Daca as avea in acest moment mai multi bani disponibili,m-as duce repede la un magazin sa cumpar un aparat foto sa-ti demonstrez ca anuntul meu e real si nu trebuie sa-ti faci griji.

PS:Am vandut anul trecut ~25 lansete si 15 mulinete si nimeni nu s-a intors cu vre-una.Ar trebui sa-ti dea de gandit. L-) X-(

Ah,si sa sti ca preturile echipamentului scump oricum nu-si justifica pretul.Partial poate,dar in niciun caz total.

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 07 Mar 2009, 22:42

Va rog sa nu radeti de mine.Am luat un tel mobil al unui copil sa fac repede cateva poze. :D :))
Am ales pozele mai reusite: :D :D
Fişiere ataşate
Serie000015.jpg
Serie000004.jpg
Serie000005.jpg
Serie000003.jpg
Serie000002.jpg
Serie000001.jpg

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 08 Mar 2009, 21:33

Neamtul scrie:
tavimai scrie:E tentanta "oferta asta de scule aproape noi".Asteptam pozele . Lasa de gandit doar faptul ca dupa "testare" au fost "trecute in rezerva" si nefolosite.Eu nu mi-as permite sa dau banii pe o scula pe care apoi sa n-o "pun la treaba" vartos , ca sa-si justifice banii.SUNA A... "MAGAZIN " DE PRODUSE TESTATE ! ;) :^O :-w
Nu stiu ce te miri atata? :-?? Eu,cand am bani,imi cumpar echipament nou.Am in acest moment ~28-30 lansete si vre-o 14 undite si 23 mulinete.Care-i problema?
Ultimele au costat o caruta de bani si mi-am facut datorii la prieteni,care asteapta banii ca au si ei nevoie.Daca e nevoie mai pun la vanzare 2-3 scule,ce sa fac...
Ti se pare suspect ca nu prea am folosit echipamentul pe care vreau sa-l vand?Pai,auzi,eu prin casa mai am inca vre-o 7-8 lansete si vre-o 8 mulinete care n-au vazut apa.Poate si din cauza ca eu fac banii astia destul de greu si daca consider ca nu e nevoie sa le folosesc,atunci prefer sa scot telescopicele vechi cu mulinete Okuma Semper si pescuiesc cu ele.
Pe mine echipamentul ma pasioneaza cel putin la fel de mult ca pescuitul propriu zis.Lanseta ProCarp am luat-o mai mult din intamplare.Am avut banii in buzunar pregatiti ptr. o lanseta Hard Core II(de aceia am si spus ca vreau la schimb o astfel de lanseta).Cand m-am dus la magazin,n-am gasit si am vazut in rastel lanseta XLR.Mi-a placut si am luat-o.Asa si cu mulineta Beachcaster Pro,am luat-o ptr. lanseta Hard Core ce o aveam deja acasa dar cand am montat-o mi s-a parut prea mare si am pus-o pe cel de crap si exemplele pot continua.
Treaba cu aparatul foto e la fel de reala.L-am dat.Am vb cu un coleg care trebuia sa-mi aduca azi unul dar nu are timp sa vina de la Timisoara asa ca stau sa vad la cine prind un telefon mobil cu o camera mai performanta sa mi-l imprumuta cateva ore sa fac cateva poze sa va lamuriti si voi.
Chiar stau prost cu banii si de aceea vand produsele.Sunt tanar si traiesc inca pe banii parintilor si eventual cateva ciubucuri.Chiar ma-i suparat cu mesajul tau.Daca as avea in acest moment mai multi bani disponibili,m-as duce repede la un magazin sa cumpar un aparat foto sa-ti demonstrez ca anuntul meu e real si nu trebuie sa-ti faci griji.

PS:Am vandut anul trecut ~25 lansete si 15 mulinete si nimeni nu s-a intors cu vre-una.Ar trebui sa-ti dea de gandit. L-) X-(

Ah,si sa sti ca preturile echipamentului scump oricum nu-si justifica pretul.Partial poate,dar in niciun caz total.

Te-ai "turat" de pomana !Prin ceea ce ai afirmat ai confirmat unele "nuante" din comentariul meu anterior .Faptul ca atat eu cat si altii t-am cerut ceva poze mi se pare normal.Dar nu ti se pare dubios ca se vinde o scula noua ? Acum ca ai lamurit-o,si constatam ca-ti place pescuitul la fel de mult ca "minicomertul cu scule",nu te acuzam de nimic.Afirmatia "magazin de scule testate" este confirmata chiar de tine si nu vad nimic rau in asta cat timp o faci legal !Numai ca este hazliu faptul ca nu vezi la vanzare decat "scule prea putin folosite" peste tot !Nu cred ca vanzatorul ne poate obliga,pe noi,potentialii cumparatori, sa nu gandim la asemenea aspecte !In fond,cumparatorul,ala care da banii ,trebuie sa fie documentat referitot la produs si sa primeasca informatii din moment ce este plina tara de tepe.N-am incercat sa te jignesc si sper sa intelegi asta .Spor la "hobyul" de cumparari si vanzari !Poate fi si asta un inceput !

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 09 Mar 2009, 00:12

Hai ca m-am calmat.Am demonstrat ce am vrut.Poze mai bune n-am putut face cu acel mobil. :-??
Da,asa sunt eu.Mi-am luat o gramada de scule si acum nu mai am bani sa imi cumpar un BBRLC de care am nevoie ptr. setul de bete cumparat. :PDe la mine sculele pleaca de obicei in stare buna-f buna-perfecta.Nu sunt genul de om care vinde 'tepe',dar va inteleg ingrijorarea ca nici mie nu mi-ar conveni sa gasesc bolovani in colet.Oricum le desfac in fata curierului,nu ma intereseaza daca-i convine sau nu,scot cutitul si-l desfac. >:)
Daca mai doreste careva informatii mai detaliate despre unul dintre produse,spuneti si se rezolva. ;)

tavimai
Veteran
Veteran

Mesaj de tavimai » 09 Mar 2009, 01:15

Neamtul scrie:Hai ca m-am calmat.Am demonstrat ce am vrut.Poze mai bune n-am putut face cu acel mobil. :-??
Da,asa sunt eu.Mi-am luat o gramada de scule si acum nu mai am bani sa imi cumpar un BBRLC de care am nevoie ptr. setul de bete cumparat. :PDe la mine sculele pleaca de obicei in stare buna-f buna-perfecta.Nu sunt genul de om care vinde 'tepe',dar va inteleg ingrijorarea ca nici mie nu mi-ar conveni sa gasesc bolovani in colet.Oricum le desfac in fata curierului,nu ma intereseaza daca-i convine sau nu,scot cutitul si-l desfac. >:)
Daca mai doreste careva informatii mai detaliate despre unul dintre produse,spuneti si se rezolva. ;)

Asa da !

Neamtul
Veteran
Veteran

Mesaj de Neamtul » 10 Mar 2009, 17:50

Actualizare.Haideti ca trebuie sa-mi achit datoriile. :)) :P

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”