umbrela tip cort
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- mario_kempes10
- senior
Re: umbrela tip cort
"vind umbrela tip cort deschidere 2,20m"
Eu as fi curios care este asemanarea intre aceasta umbrela si un cort.
Eu as fi curios care este asemanarea intre aceasta umbrela si un cort.
"TAURUS CARP TEAM"
Eu zic ca din aprilie si pana acum a vandut-o si a cheltuit si banii
I Fish. Therefore I am.
Topicurile care nu mai sunt valabile ar trebui sa fie inchise
Si cum aflam daca-i valabil anuntul ?diccosmin scrie:Topicurile care nu mai sunt valabile ar trebui sa fie inchise
cel care a deschis topicul ar trebui sa ceara inchiderea lui
admin sa fiu, as inchide tot ce nu a fost accesat o perioada de timp, sa zicem 2,3 luni... curatenie la maxim
admin sa fiu, as inchide tot ce nu a fost accesat o perioada de timp, sa zicem 2,3 luni... curatenie la maxim
Corect...altfel ,Moderatorii (singurii care pot inchide un anunt) n-au de unde sa stie daca anuntul mai este valabil !diccosmin scrie: cel care a deschis topicul ar trebui sa ceara inchiderea lui
Ei ...bine ca nu esti Admin ! ...altfel te-ai trezi dupa un timp ca ti-i se dubleaza numarul de anunturi cu acelasi subiect !...basca , vaduvesti lumea de a mai cauta printre anunturile mai vechi dupa anumite scule !diccosmin scrie: admin sa fiu, as inchide tot ce nu a fost accesat o perioada de timp, sa zicem 2,3 luni...
curatenie la maxim
O sa astept cu interes sa vad daca cel care a deschis acest topic ne mai raspunde si daca o schimba cu juvelnicul meu
Sa nu-mi dati drepturi niciodata.
Bine !...si ptr. ca esti modest o sa-ti dam numai obligatii !diccosmin scrie:.....................
Pentru inceput ,cauta toate anunturile mai vechi de 3 luni si vezi care nu mai sunt valabile !
Speram sa se poata face automat asta