statie 4 senzori FL
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: statie 4 senzori FL
tot valabil dar fix
valabil
valabil
175ron valabil
valabil
ofer 1500 cu stima
scuze 150ron
din provincie dar nu de al ciorogarla
vreau un raspuns imediat ca am mai facut oferte
sant din piatra neamt
rezervata pana pe 29 februarie seara
Domnul din Ciorogarla care ma contactat telefonic si mi-ai spus ca trimiti pe cineva sa o ridice,eu tiam rezervato dupa cum vezi,spunemi te rog ca vad ca la telefon nu raspunzi,mai vrei statia sau nu???
Deja 40% din membri vad ca se baga in seama ca cumpara,ca face ca drege si cand e vorba de bani se ascund si nu mai raspund nici la telefon.Deci va rog nu mai incurcati lumea sa va rezerve scule cand voi nu aveti bani sa cumparati.
De maine pret nou asa cum am scris ulterior ca in martie cresc preturile 200 ron+transport.
Stima.
Deja 40% din membri vad ca se baga in seama ca cumpara,ca face ca drege si cand e vorba de bani se ascund si nu mai raspund nici la telefon.Deci va rog nu mai incurcati lumea sa va rezerve scule cand voi nu aveti bani sa cumparati.
De maine pret nou asa cum am scris ulterior ca in martie cresc preturile 200 ron+transport.
Stima.
Are mufa jack pt swingere ? Pe ce distanta bate ? Are ceva probleme?
Acum am vorbit si pleaca maine la Piatra Neamt.
Imi cer scuze dar nu inteleg daca este statie si te anunta la ce lanseta trage de ce mai ai nevoie si de swingere luminoase???
Care mai este atunci rolul statiei???
se poate inchide sa dat cu 150 ron
Imi cer scuze dar nu inteleg daca este statie si te anunta la ce lanseta trage de ce mai ai nevoie si de swingere luminoase???
Care mai este atunci rolul statiei???
se poate inchide sa dat cu 150 ron
AI PRIMIT MESAJUL