Shimano Super Ultegra 10000 XSA
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Shimano Super Ultegra 10000 XSA
4 bucati de vanzare noi noute,ln cutii, sant fara tambur de rezerva,la fel ca BBRLC...
sistem de actionare S(ln catalogul shimano exista descrierea pe larg)
greutate-735g
instant drag
5 rulmenti A-RB
1 rulment cu role
raport de recuperare 4,3/1(la fel ca aerotehnium mgs si aerotehnium xt-b sau xs-b)
raport de recuperare 103 cm la 1 tura de manivela(aerotehnium mgs 102 cm)
corp mulineta XT-7
capacitate tambur 0.35/400m
2 viteze de oscilatie
aero wrap
fanta pt lntretinere(nu mai trebuie desfacuta mulineta)
hypergear
sistem super stoper 2
sistem dyna balance
power roller
floating shaft 2
biogrip
frana impermeabila
mulinetele sant mult peste BBRLC,care sant cunoscute de mai multa lume(de aceea am si dat ex..)
Pret 800 ron bucata sau 750 ron la set de 4 iar pretul e fix 3000 ron(tinand cont ca cel mai ieftin pe la noi am vazut la 1.100 ron bucata,ce-i drept cu tamburii de rezerva..)1 tabur de rezerva se poate achizitiona(1 fiind suficient zic eu)si tot iesiti mai ieftin cu mult...sau le pastrati asa
greutate-735g
instant drag
5 rulmenti A-RB
1 rulment cu role
raport de recuperare 4,3/1(la fel ca aerotehnium mgs si aerotehnium xt-b sau xs-b)
corp mulineta XT-7
2 viteze de oscilatie
aero wrap
hypergear
sistem super stoper 2
sistem dyna balance
power roller
floating shaft 2
biogrip
frana impermeabila
mulinetele sant mult peste BBRLC,care sant cunoscute de mai multa lume(de aceea am si dat ex..)
Pret 800 ron bucata sau 750 ron la set de 4 iar pretul e fix 3000 ron(tinand cont ca cel mai ieftin pe la noi am vazut la 1.100 ron bucata,ce-i drept cu tamburii de rezerva..)1 tabur de rezerva se poate achizitiona(1 fiind suficient zic eu)si tot iesiti mai ieftin cu mult...sau le pastrati asa
- Fişiere ataşate
-
- super%20ultegra%201000%20XSA.jpg
- (18.87 KiB) Descărcat de 1279 ori
Re: Shimano Super Ultegra 10000 XSA
clona lui Mimisikuu cumva?am avut si eu aceste mulinete la vanzare(tot 4)noi noute,tot fara tambur de rezerva
,la acelasi pret
,si nu s-au vandut..e criza tata....spor la vanzare...

Nu prietene. Imi cer scuze,inainte sa pun anuntul am cautat ceva asemanator pe forum si am vazut ca ai avut si tu la vanzare si am dat un copy/paste(te am plagiat
). Stiu ca e criza de aceea le ofer la un pret cu 300 ron mai mic decat in magazin, si eu sunt pescar si normal le am cumparat ptr mine , deci nu e nici o suparare daca nu se vand. Referitor la anuntul tau,sincer, am crezut ca le ai vandut deoarece ai inchis repede topicul dupa doar 4-5 zile

nu..nu s-au vandut,si le pastrez pt mine...topicul l-am lnchis dupa vre-o 10 zile,sau mai mult...pretul e bun,atat am cerut si eu,cu toate ca am fost sunat de diversi sa-mi spuna ca e mult,sau ca mulinetele nu se mai considera noi dupa ce le-ai cumparat din magazin(chiar daca sant neatinse,ln cutie..
)...da-mi si mie te rog un MP,cu pretul la care le-ai luat,si tara de unde le-ai luat daca se poate...

cristi30 scrie:4 bucati de vanzare noi noute,ln cutii, sant fara tambur de rezerva,la fel ca BBRLC...
greutate-735g
instant drag
5 rulmenti A-RB
1 rulment cu role
corp mulineta XT-7
2 viteze de oscilatie
aero wrap
hypergear
sistem super stoper 2
sistem dyna balance
power roller
floating shaft 2
biogrip
frana impermeabila
Hai sa-ti arat eu ce inseamna "mult peste BBRLC" :http://www.tacklefanatics.co.uk/product ... -reel.html
VS.
http://www.tacklefanatics.co.uk/product ... -reel.html
Deci o diferenta de 7 lire= 35 lei.
Deci, daca vrei sa vinzi un produs nu face comparatie cu alt produs (in defavoarea acestuia) pentru ca vreau sa vand si eu BBLC la un pret corect.
Gata,ne-ai lnchis gura...
.. daca nu stiai,locuiesc cam 7 luni pe an ln UK...link-ul pe care l-ai pus...mulinetele respective nu sant noi,sant sh,de aia si pretul ala...(scrie la ,,condition" good,nu scrie new)mulinetele pe care le aveam eu,si cel care vinde aici,sant noi ln cutie,nefolosite,e o diferenta...cauta pe toate site-urile din UK,aceasta mulineta,si o sa vezi si pretul...iar vizavi de comparatia cu BBRLC...pune mana pe un catalog shimano,sau uita-te pe net la specificatiile fiecarei mulinete,superultegra are sistem de actionare ,,S"-BBRLC nu are(vezi ln catalog ce lnseamna),si exemplele pot continua...
PS-Crede-ma ca ma pricep la ,,scule" de pescuit(ascult si sfaturile celor mai priceputi,sau mai buni cunoscatori..),si daca nu stiai Tackle Fanatics vand si ,,scule" sh si noi...fir lntins,si mai documenteaza-te...

PS-Crede-ma ca ma pricep la ,,scule" de pescuit(ascult si sfaturile celor mai priceputi,sau mai buni cunoscatori..),si daca nu stiai Tackle Fanatics vand si ,,scule" sh si noi...fir lntins,si mai documenteaza-te...
Tibi30, daca stiam ca stai prin Anglia iti dateam un forum de vanzari sh acolo ...
super fain.
Poate-l sti chiar?
SPOR LA VANZARE. Am fost putin nepoliticos.
Scuze offtopic.

Poate-l sti chiar?
SPOR LA VANZARE. Am fost putin nepoliticos.

Scuze offtopic.
nici o problema..nu ai fost atent,la anuntul de pe site,se mai lntampla...daca era acolo mai ieftin,luam de la ei,era mult mai simplu pt mine...nu mi se par preturi bune,la sh,pe tackle fanatics..adica sant preturi mari,ln comparatie cu produsul nou din magazin..si lnca o chestie....acolo spun conditia..New,Good,etc...nu si de cand sant(o mulineta poate sa aiba 3-4 ani,si sa fie folosita la greu,chiar daca arata bine)..la mulinete scumpe,gen Basia sau Mgs,diferentele sant infime,fata de pretul din magazin(asta daca stii unde sa cauti..
)..poti sa-mi dai PM,cu site-ul de care zici,de SH..poate nu-l stiu..
vanzare buna,celui ce vinde,si scuzele de rigoare pt off topic.

vanzare buna,celui ce vinde,si scuzele de rigoare pt off topic.
care este ultimul pret ?