Nutzu_z statea in Timisoara, daca-mi amintesc bine !craparulsef scrie:Normal ca vreau ... evident daca consideri ca sunt ok ... dupa ce le vezi ...brad scrie:In jurul carei date ajunge mama in tara ?...este din Bucuresti ?....nea Mircea le aduc eu la sulina daca vreti ...toate bune
Shimano BaitRunner Aero 8000 GTE
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Shimano BaitRunner Aero 8000 GTE
...si inca sunt din Tm, dar acum locuiesc in Mallorca. Cand mulinetele ajung in tara o sa postez aici anuntul ca au ajuns si mai vb atunci.
PS -- la momentul la care am pus anuntul eu eram pe picior de plecare in tara dar din pacate nu a fost nimeni interesat atunci si de aceea nu le-am dus cu mine.
PS -- la momentul la care am pus anuntul eu eram pe picior de plecare in tara dar din pacate nu a fost nimeni interesat atunci si de aceea nu le-am dus cu mine.
Update.
Mulinetele au ajuns in Timisoara. Se pot trimite prin curier sau prin posta romana oriunde in tara...
Mulinetele au ajuns in Timisoara. Se pot trimite prin curier sau prin posta romana oriunde in tara...
- calin_pescarul
- senior
0746103205 500lei
Calin, ai PM...
- calin_pescarul
- senior
nu stiu daca am reusit sa iti trimit MP te rog sa astepti pana luni
...ok, ramane pe luni.
- marian_popescu
- Veteran
va intereseaza un schimb?
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 10054.html
in Spania ati avea ce sa faceti cu ea. eu in romania ... nu
http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... 10054.html
in Spania ati avea ce sa faceti cu ea. eu in romania ... nu
Fishing is life. The rest...just details
...din pacate eu sunt in Mallorca (o insula) si nu am la ce sa o folosesc. In plus, pescuiesc numai stationar, adica la pluta! Imi pare rau, nu imi foloseste la nimic o mulineta asa mare.
Retinute...