SCAUN PESCUIT
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
SCAUN PESCUIT
Vand scaun pescuit, TREND, achizitionat in primavara, dimensiuni sezut 60x60, spatar 60x70, suplimentar am achizitionat un picior pentru spatar, (vezi foto). Pret : 200 lei FIX . TEL : 0722211690
Re: SCAUN PESCUIT
VALABIL !!!
sal, schimbi cu un rod pod hakuyo cu 3 picioare,4 posturi,husa originala,folosit o singura data.a fost achizitionat din ambitie pt ca vroiam sa merg pe balta pleasa si treabuia sa pescuiesc pe ponton,asa ca mi-am luat rod pod,dar nu mai am unde sa il folosesc.am dat pe el 190 lei,asa ca daca vrei ne intelegem.ast rsp. tel 0720257314
SALUT !!! Multumesc pentru oferta, dar nu sunt interesat de ea !! PRET: 200 lei.ictor scrie:sal, schimbi cu un rod pod hakuyo cu 3 picioare,4 posturi,husa originala,folosit o singura data.a fost achizitionat din ambitie pt ca vroiam sa merg pe balta pleasa si treabuia sa pescuiesc pe ponton,asa ca mi-am luat rod pod,dar nu mai am unde sa il folosesc.am dat pe el 190 lei,asa ca daca vrei ne intelegem.ast rsp. tel 0720257314
VALABIL !!!
valabil !!
VALABIL
ANUNT VALABIL !!!
0722211690
- cainelerosu69
- membru activ
ultimul pret?
AVETI PM
VANDUT !! SE POATE INCHIDE MULTUMESC !!!!