Patul a fost folosit timp de 5 nopti anul trecut in Delta. De anul acesta camparea nu mai este permisa si patul nu-mi mai face de trebuinta. Starea lui este perfecta si il vand in husa originala Senzor. Pretul de achizitie al patului impreuna cu husa a fost de 780 lei, iar pretul de vanzare este 450 lei si nu negociez. Anuntul este valabil pana 14 mai 2011.
Telefon 0745578278
Eugen Fetes
Bucuresti
Pat Senzor Atlas
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Pat Senzor Atlas
Bucuresti
Re: Pat Senzor Atlas
salut! ceva poze,se poate? cu stima!
Salut, poze reale nu am. Daca esti din Bucuresti nu-i o problema sa-l vezi.
daca nu cunosti modelul, acesta este:

Patul ATLAS prezinta la exterior o saltea detasabila captusita cu burete, imbracata in polar fleece si o perna din neopren.
Perna si salteaua sunt dispuse astfel incat pozitia de somn sa nu duca la deformarea coloanei.
Acest pat prezinta un buzunar impermeabil pentru telefonul mobil si diverse documente. Scheletul patului este fabricat din aluminiu si prezinta picioare ajustabile pe inaltime.
Este un pat foarte usor de montat si transportat cantarind doar 10 kg.
Dimensiuni: 204 X 89 cm
Inaltime: 25 - 37 cm
daca nu cunosti modelul, acesta este:

Patul ATLAS prezinta la exterior o saltea detasabila captusita cu burete, imbracata in polar fleece si o perna din neopren.
Perna si salteaua sunt dispuse astfel incat pozitia de somn sa nu duca la deformarea coloanei.
Acest pat prezinta un buzunar impermeabil pentru telefonul mobil si diverse documente. Scheletul patului este fabricat din aluminiu si prezinta picioare ajustabile pe inaltime.
Este un pat foarte usor de montat si transportat cantarind doar 10 kg.
Dimensiuni: 204 X 89 cm
Inaltime: 25 - 37 cm
Bucuresti
- Dan Andrei
- senior
Salut.Vreau sa stiu daca dai patul si fara husa pt ca deja am.....Daca da spune-mi te rog un pret.Multumesc.
Numai bine!