Okuma PL 860
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Okuma PL 860
Vand doua mulinete Okuma Powerliner 860. Deoarece au fost foarte putin folosite sunt in stare perfecta de functionare si au un aspect ingrijit. Tamburii principali sunt incarcati cu monofilament Carbotex Boilie & Carp de 0.31 mm. Tamburii de rezerva se vor da fara fir pe ei. Pretul este de 350 de lei plus taxele de curier daca este cazul.
Re: Okuma PL 860
Nu te supara dar daca mai pun si taxele de curier ajung la pretul cu care le pot lua din magazin.
Iti dau 220lei+transport.

Iti dau 220lei+transport.
Din pacate modelul acesta cu maner metalic nu se mai prea gaseste in magazin. De asemenea firul de pe tamburi are doar 3-4 partide de 12 ore si este in stare foarte buna. Pretul nu este negociabil. Multumesc pentru oferta.
De ce un maner altfel finisat e mai scump decat altul? Sunt mai proaste cele vopsite in negru, sau ce? Ce justificare e asta cu manerul?
I Fish. Therefore I am.
Manerul cel nou...cel negru...renumitul maner de plastic sau grafit ...cu gauri in el...care-i de fapt din aliaj de aluminiu vopsit static ...ei bine ,manerul asta nou nu straluceste precum vechiul model din inox !...simplu ,nu ?!pharaoh scrie:De ce un maner altfel finisat e mai scump decat altul? Sunt mai proaste cele vopsite in negru, sau ce? Ce justificare e asta cu manerul?

- Allen Besnovich
- Veteran
La una din mulinetele mele s-a luat putin vopseaua pe maner, si se vede metalul. O sa iau un cutit, sa dau toata vopseaua jos, in felul asta mai adaug 50 ron la pretul mulinetelor 
ont: scuze dar n-am putut sa ma abtin, considera postul meu un "UP" pentru ca sunt niste mulinete foarte bune,si pe care le recomand pescuitului la crap!

ont: scuze dar n-am putut sa ma abtin, considera postul meu un "UP" pentru ca sunt niste mulinete foarte bune,si pe care le recomand pescuitului la crap!
C.S. OLTENIA FISHING
Salutari tuturor! Se pare ca postarea mea a lasat loc unor interpretari
. N-am vrut deloc sa insinuez ca modelul vechi ar fi superior celui actual datorita manerului sau ca pretul cerut se justifica prin acest detaliu.

Valabil.
nu culoarea manerului este problema,ci modul de rabatare al acestuia:la modelul vechi se strange printr-o sg atingere, iar la cele noi printr-o rotita care se desface; scuze off-topicgor965 scrie:Manerul cel nou...cel negru...renumitul maner de plastic sau grafit ...cu gauri in el...care-i de fapt din aliaj de aluminiu vopsit static ...ei bine ,manerul asta nou nu straluceste precum vechiul model din inox !...simplu ,nu ?!pharaoh scrie:De ce un maner altfel finisat e mai scump decat altul? Sunt mai proaste cele vopsite in negru, sau ce? Ce justificare e asta cu manerul?
- edy neacsu
- utilizator
Vezi ca ti-am trimis un e-mail
Ghici care-i sistemul care tine manivela mai fixa ?cri1 scrie:.....nu culoarea manerului este problema,ci modul de rabatare al acestuia:la modelul vechi se strange printr-o sg atingere, iar la cele noi printr-o rotita care se desface; scuze off-topic

- edy neacsu
- utilizator
cel cu maner negru ...
S-au vandut. Se poate inchide. Multumesc!