mulineta mitchell 303 saltwater suprema mulineta de pescuit peste mare este metalica piesele sunt confectionate si prelucrate din duraluminiu, nu zamac , mecanica interioara foarte interesanta asa numitul sistem planetar are doua trepte de avans al tamburului este pentru stangaci cu maner pe dreapta este mulineta care nu te tradeaza ncicodata - 200 lei sau ma pretez la schimburi tot cu mulinete vechi
0724172948
mulineta vintage rara mitchell 303
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- liviupescariu
- membru activ
Re: mulineta vintage rara mitchell 303
Auzi..pentru stangaci. Nu exista asa ceva.
Eu sunt stangaci si nu pot sa pescuiesc cu manivela pe stanga si stiu multi la care situatia e fix invers.
Daca mai umbli la preturi, as fi interesat de DAM-uri.
Eu sunt stangaci si nu pot sa pescuiesc cu manivela pe stanga si stiu multi la care situatia e fix invers.

Daca mai umbli la preturi, as fi interesat de DAM-uri.
Re: mulineta vintage rara mitchell 303
Taicamiu e stangaci si foloseste manivela pt mana stanga, amicul meu de pescuit e stangaci si foloseste manivela pe dreapta... e chestie de cum s-au obisnuit cred.
Oricum, la lansat, amandoi tin mana stanga la mulineta si dreapta la cotor.
Oricum, la lansat, amandoi tin mana stanga la mulineta si dreapta la cotor.
Critic echilibrat