Legea nu este una pentru toti,deh...capra vecinului

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Legea nu este una pentru toti,deh...capra vecinului

Mesaj de gor965 » 14 Feb 2010, 23:24

cristian505ro scrie:
gor965 scrie:Cristian ,daca-mi permiti ,am sa incerc eu sa argumentez iar decizia lui Coleman .
Tare explicatia asta George! Te rog sa imi explici si mie,conform regulamentului Administratiei ( asta imi aminteste de Ferma Animalelor a lui Orwell - four legs good,two legs bad) : ce nu era corespunzator in anuntul meu. Dar concret si la obiect daca poti.
Ofereati spre vanzare 3 lansete NOI si in urma acestei tranzactii dvs. probabil incasati un profit ! Pretul nu era negociabil si nici marfa nu se incadra la rubrica SH !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

cristian505ro
Veteran
Veteran

Mesaj de cristian505ro » 14 Feb 2010, 23:55

[quote="gor965"]

Ofereati spre vanzare 3 lansete NOI si in urma acestei tranzactii dvs. probabil incasati un profit ! Pretul nu era negociabil si nici marfa nu se incadra la rubrica SH ![/quote]

Textul era [b]noi,nefolosite![/b]Fii corect George pana la capat! Deci, e ca si cum ai cumparat un lucru, sa zicem o masina,o tii in garaj,nu o folosesti si din diverse motive esti nevoit sa o vinzi,deci e ca un SH caci a plecat din magazin. Fa si tu un studiu de piata si vezi cat costa lansetele Sonik la magazin, vezi ca eu le dadeam mai ieftin cu mult,( de aceea nu mai era nici o negociere) si apoi calculeaza-mi profitul.
Mai am 2 anunturi,cum spuneam : un mix si un rodpod.Am promis ca le sterg, am incercat dar nu exista aceasta posibilitate, te rog pe tine sau Cosmin sa le stergeti.
Nu va fie teama,eu unul nu voi mai folosi site-ul vostru in scopuri comerciale. Sa nu ma ingras de la atata profit.
Il voi folosi din ce in ce mai rar, doar pentru discutii tehnice intre forumisti, strict la obiect si pentru participare la concursuri.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 15 Feb 2010, 00:23

Cristi ,eu de meserie sunt contabil ...nu ghicitor ! Nu stiu cu cat ai luat lansetele de la distribuitor si nici ce adaos comercial practici ca sa-ti pot stabili profitul . Cum spuneam ,as prefera sa vedem intr-un anunt toate detaliile posibile ca sa nu mai fim nevoiti sa facem studii de piata ! :) ...Si nu ne este teama ca se imbogatesc altii pe carca sitului ...ne este teama ca sit-ul sa nu devina o "taraba ambulanta" on-line ,unde fiecare sa vanda ce vrea ,cum vrea ,cui vrea ,cand vrea,etc ...!
P.S
Zici ca ai o punga de MIx ...second hand ?! :))
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Scrie răspuns

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”