am 2 lansete DAM Emotion 2.70m , 2 lansete FL de 3m , 3 mulinete Rainbow cu Baitruner , 2 mulinete Asix Frana Fata cu fir nou , Minciog , 4 swingere cormoran , se vand impreuna sau separat, 500 rom sau:
DAM 2buc- 120
LF 2buc- 100
3 mulinee rainbow- 120
2 mulinete asix- 80
4 swnigere cormoran - 80
Daca cineva este interesat eventoal mai facem o reducere... 0723531432 bogdan Bucuresti
Lansete, mulinete, swingere
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Lansete, mulinete, swingere
salut,
swnigere toate 80 ???
swnigere toate 80 ???
zici ca pui o poza cu ele?bogdan_84 scrie:am 2 lansete DAM Emotion 2.70m , 2 lansete FL de 3m , 3 mulinete Rainbow cu Baitruner , 2 mulinete Asix Frana Fata cu fir nou , Minciog , 4 swingere cormoran , se vand impreuna sau separat, 500 rom sau:
DAM 2buc- 120
LF 2buc- 100
3 mulinee rainbow- 120
2 mulinete asix- 80
4 swnigere cormoran - 80
Daca cineva este interesat eventoal mai facem o reducere... 0723531432 bogdan Bucuresti
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
DOAR LANSETEL DAM MAI SUNT VALABILE