Modelul super vandut Genesis de 12' a fost extins acum cu noile modele Genesis Extreme ( lungime 13' ).
Blank slim dar puternic, inel de plecare de 50mm, finisaj de calitate, inele SIC, mandrina slim.
* Blank slim din carbon, mat.
* Lungime: 3,90m
* Lungime transport: 205 cm
* 2 tronsoane
* Actiune: 3,5lb
* Puterea de aruncare, greutatea optima : 3,5 oz
* 6 inele SIC
* Greutate:440 g
Pret 1000 Ron 4 bucati. Ma puteti contacta la 0730 076 077 sau la stefan_gura@yahoo.com
Lanseta Maver Carp Genesis Extreme 3,90m/3,5lb
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
- celine2008
- membru activ
Re: Lanseta Maver Carp Genesis Extreme 3,90m/3,5lb
Salut,niste poze daca se poate si de cind le ai? O zi buna.
celine2008 scrie:Salut,niste poze daca se poate si de cind le ai? O zi buna.
Pai am sa pun poze... maine sper... dar ele sunt noi ..... adica daca sti modelul...... daca nu ne intalnim si le vezi.
Si scuze... le am de anul asta de la targ.... am nevoie mare de bani... din pacate... asta este sigurul motiv.. am visat la ele atata timp si acum trebuie sa le dau... si avand in vedere ca eu am dat 340 de ron pe bucata si ....standard scrie:celine2008 scrie:Salut,niste poze daca se poate si de cind le ai? O zi buna.
Pai am sa pun poze... maine sper... dar ele sunt noi ..... adica daca sti modelul...... daca nu ne intalnim si le vezi.
Poze.... in sfarsit am reusit sa imi dau seama cum se pun.... mi scuzi... mi scuzii...
VANDUT....din pacate....