echipament crap
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
echipament crap
4 x lansete Sert Rebelion 3,90m/3,5lbs
4 x mulinete Banax Helicon 5400 NF
senzori energotim + statie
4 x energotim swinger
husa pt 4 lansete 3,90m
pret : 1600 ron
4 x mulinete Banax Helicon 5400 NF
senzori energotim + statie
4 x energotim swinger
husa pt 4 lansete 3,90m
pret : 1600 ron
Re: echipament crap
Foarte "subtire" anuntul !
Iar trebuie sa va trag lumea de limba ...poze...starea echipamentului ...vechime ...un nr. de tel....etc. ,etc.
Aveti AICI o recomandare... va rog sa tineti cont de ea si sa va actualizati anuntul ! In caz contrar acesta va fi inchis ptr. o perioada de timp !
Iar trebuie sa va trag lumea de limba ...poze...starea echipamentului ...vechime ...un nr. de tel....etc. ,etc.
Aveti AICI o recomandare... va rog sa tineti cont de ea si sa va actualizati anuntul ! In caz contrar acesta va fi inchis ptr. o perioada de timp !
- stefan_kwr
- Veteran
Foarte bine spus George. Normal ar fi sa asteptam acum raspunsul lui detaliat si apoi daca mai e cazul sa mai punem intrebari, dar cred ca cei care sunt interesati vor cere detalii pe privat.
Si de ce sa stea sa raspunda de 10 ori la aceiasi intrebare pe privat ,cand poate raspunde o singura data aici ,la vedere ?!stefan_kwr scrie:..........dar cred ca cei care sunt interesati vor cere detalii pe privat.

pentru relatii mai multe sunati la : 0754048520 d-l .Cristi
up
Nota -> Gor965
Ptr. incalcarea regulamentului , in urmatoarele 48 de ore, topicul va fi inchis !
Nota -> Gor965
Ptr. incalcarea regulamentului , in urmatoarele 48 de ore, topicul va fi inchis !
Nu pot sa ofer mai multe detalii deoarece sculele de pescuit nu sunt ale mele si nu am acces la ele.
Pentru mai multe relatii am dat telefonul propietarului lor.MULTUMESC pt intelegere.
Pentru mai multe relatii am dat telefonul propietarului lor.MULTUMESC pt intelegere.

un pret pt senzori si swingere
pentru relatii mai multe sunati la : 0754048520 d-l .Cristi ![on the phone :)]](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/100.gif)
![on the phone :)]](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/100.gif)
se poate inchide.