diverse

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Închis
mausica
utilizator
utilizator

diverse

Mesaj de mausica » 29 Mar 2010, 12:23

vand rodpod PROLOGIC LUX,4 posturi nou nout+cadou 2 avertizori cu swinger.pret:300ron

Coleman
site team
site team

Re: diverse

Mesaj de Coleman » 30 Mar 2010, 18:40

Va rog sa completati anuntul in conformitate cu regulamentul forumului.

Cu stiam COLEMAN
TOTUL PENTRU CRAP

ovidiuabalasei
Veteran
Veteran

Mesaj de ovidiuabalasei » 30 Mar 2010, 21:45

o foto?

mausica
utilizator
utilizator

Mesaj de mausica » 30 Mar 2010, 22:25

sincer nu am poza dar da pe google:rodpod prologic lux si gata.este nou nout in husa nefolosit never

Osiris
senior
senior

Mesaj de Osiris » 31 Mar 2010, 08:51

pai si pe gogul-am gasit la 260 ron, 380 e prologic tri lux.
Daca nu ne lamuresti care este, tot degeaba.
Baga si tu o poza ceva, mai multe detalii.

stefan_kwr
Veteran
Veteran

Mesaj de stefan_kwr » 31 Mar 2010, 10:37

mausica scrie:vand rodpod PROLOGIC LUX,4 posturi nou nout+cadou 2 avertizori cu swinger.pret:300ron
Rod podul este cel cu 3 picioare sau cel cu 4???

mausica
utilizator
utilizator

Mesaj de mausica » 31 Mar 2010, 14:31

fratilor ca sa ne intelegem ca vad ca e grea romana asta.deci prologic tri-lux este modelul cu 3 picioare,iar prologic lux este modelul cu 4 picioare.oriunde ati cautat voi pe google daca scrii prologic lux iti arata doar modelul cu 4 picioare dar e greu cu netu asta.... ;) iar pretul lui pe situri e 395ron asa ca........eu il dau cu 300ron +cadou 2 avertizori cu swinger noi...voi decideti care oferta e mai buna.numai bine

mausica
utilizator
utilizator

Mesaj de mausica » 31 Mar 2010, 14:47

aici se poate vedea modelul.deci asa`arata modelul PROLOGIC LUX: http://www.............

Post Editat -> Gor965
In aceasta sectiune sunt interzise postarile de link-uri catre magazinele on-line !

mausica
utilizator
utilizator

Mesaj de mausica » 31 Mar 2010, 14:53

Osiris ce detalii vrei mai multe?rodpodu e in husa nu a fost desfacut niciodata.iar la 260 nu cred ca ai vazut tu prologic lux nou.daca scriai cum am zis in mesaj,citez,,scrii pe google prologic lux si gata,,dadeai cu mana in el,dar........curios cum de ai gasit tri-lux si nu ai gasit si modelul lux sau la tine e tot una?hmm.sper ca acuma esti lamurit daca nu am scris o adresa unde poti sa vezi detaliile si ceea ce te intereseaza` pe tine.daca mai ai nelamuriri,iti rasp @-)

Osiris
senior
senior

Mesaj de Osiris » 01 Apr 2010, 09:32

Din cate stiam eu de pe acest site, anunturile vin insotite de cat mai multe detalii si bineinteles poze, poate altii nu au chef sau, s-au saturat sa tot caute pe net.
Daca voua va este lene sa scrieti 3 cuvinte despre fiecare produs, atunci spor la vanzare.
Chiar eram interesat, dar ma las pagubas, mai bine cumpar din magazin, macar acolo am garantie.

Oricum, spor la vanzare.

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 01 Apr 2010, 10:30

Osiris scrie:Din cate stiam eu de pe acest site, anunturile vin insotite de cat mai multe detalii si bineinteles poze, poate altii nu au chef sau, s-au saturat sa tot caute pe net.
Daca voua va este lene sa scrieti 3 cuvinte despre fiecare produs, atunci spor la vanzare.
Asa este ,dar vezi ca mai repede isi dau cu parerea despre nivelul de intelegere al limbii romane a altor useri decat sa se conformeze unor reguli (indicate anterior de un Moderator al rubricii). De ce sa stea sa scrie sau sa puna o poza cand e Google plin de poze si detalii ?!...chiar daca lumea cumpara de la el nu de la Google !...si lumea e interesata de cum arata marfa dumnealui ,nu cea din magazin !
Asta este...topic inchis ptr urmatoarele 48 ore !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”