Balta

dai un ban, da' stai in fata

Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman

Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
eurofish
membru activ
membru activ

Balta

Mesaj de eurofish » 27 Feb 2009, 20:47

Ofer gratuit balta populata la nivel mediu cu crap. Nu-i gluma!
Contact prin MP sau eurofish2006@yahoo.com

Ion Mironov
Partener
Partener

Re: Balta

Mesaj de Ion Mironov » 28 Feb 2009, 11:38

mai multe detaliiii/??????/locatie ....
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

toader nicolae
Veteran
Veteran

Mesaj de toader nicolae » 28 Feb 2009, 14:25

EUROFISH balta asta o putem lua noi ,toti cei prezenti pe forum di zona Bucurestiului(daca este in zona) si cu o taxa lunara de cateva zeci de ron(de la fiecare se strange ceva) poate fi populata si putem avea acces oricand ,pescuind in balta noastra.Da-ne mai multe detalii.

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 28 Feb 2009, 17:57

Balta este luata cu contract de inchiriere si nu-i pe persoana fizica, deci este exclus varianta sa poata fi data la un grup de pescari care sa stranga bani mana de la mana, sa o populeze si sa pescuiasca in ea. Asa cum am scris in postul initial informatiile se dau pe e-mail sa MP.

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 28 Feb 2009, 18:09

Demult ti-am trimis un MP

costelino
senior
senior

Mesaj de costelino » 28 Feb 2009, 20:45

Domnule vorbesti serios,sau...

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 28 Feb 2009, 21:42

costelino scrie:Demult ti-am trimis un MP

Nu am primit niciun mesaj pe privat de la dvs, insa v-am trimis eu unul cu toate informatiile.

Pana acum am primit 3 mesaje de la useri, costelino ne facand parte dintre acestia.

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 01 Mar 2009, 11:22

Pana acum am fost "chestionat" cu privire la date despre balta si care sunt conditiile de preluare a contractului. Cei care poseda cunostinte de contabilitate au realizat ca balta este gratuita, insa nu am primit deocamdata nicio oferta concreta sau invitatia de a purta discutii mai amanuntite.

Balta nu are niciun fel de rapitor in ea (am fost intrebat pe privat). Singurele specii existente sunt crap oglinda galitian de 4 veri, crap comun cu solzi de 6-7 veri, oarece cteno si foarte mult caras de dimensiuni modeste. Daca se presteaza niste munci de ameliorare care costa cca 50000 lei se preteaza la pescuit sportiv pasnic si la aproape orice specie de rapitori (am fost tentat sa aduc in urma cu 1 an vreo 100 de stiuci reproducatoare sa reduc "natural" populatia de caras).

Exista si o varianta de parteneriat deca interesele pot converge catre un punct comun... insa astea nu se discuta pe forum, e-mail sau MP.

dragan claudiu
Veteran
Veteran

Mesaj de dragan claudiu » 01 Mar 2009, 12:37

eurofish scrie:Pana acum am fost "chestionat" cu privire la date despre balta si care sunt conditiile de preluare a contractului. Cei care poseda cunostinte de contabilitate au realizat ca balta este gratuita, insa nu am primit deocamdata nicio oferta concreta sau invitatia de a purta discutii mai amanuntite.

Balta nu are niciun fel de rapitor in ea (am fost intrebat pe privat). Singurele specii existente sunt crap oglinda galitian de 4 veri, crap comun cu solzi de 6-7 veri, oarece cteno si foarte mult caras de dimensiuni modeste. Daca se presteaza niste munci de ameliorare care costa cca 50000 lei se preteaza la pescuit sportiv pasnic si la aproape orice specie de rapitori (am fost tentat sa aduc in urma cu 1 an vreo 100 de stiuci reproducatoare sa reduc "natural" populatia de caras).

Exista si o varianta de parteneriat deca interesele pot converge catre un punct comun... insa astea nu se discuta pe forum, e-mail sau MP.
dar de ce o dai?

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 01 Mar 2009, 13:09

Nu mai am bani de investit in continuare.

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 01 Mar 2009, 23:35

pt eurofish garantez eu....e un om de onoare.

ps:si balta o cunosc si e superba....
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 02 Mar 2009, 00:42

jonny_23 scrie:pt eurofish garantez eu....e un om de onoare.

ps:si balta o cunosc si e superba....

Multumesc Ionut (te cunosc si ma cunosti foarte bine), oamenii se cunosc pe parcursul unei vieti... chiar mai mult... uneori :)). Important este ca oamenii sa nu creada ca-i vorba de o gulguta, pentru ca, chiar nu este.
In anumite conditii, balta chiar este gratis...("prietenii" stiu de ce) 8->

P.S. Asa cum am mai scris, balta are o populatie (printre altele) din crap oglinda care anul acesta urmeaza a se reproduce natural, rezultand numai pui oglinga (salonte, cheli etc) deoarece reproducatorii au fost selectionati genetic (din 1,2 milioane pui achizitionati, toti au fost identici, adica fara solzi, adica rasa galitian). In continuare astept oferte (discutii) serioase din partea dvs.
Reamintesc faptul ca o potentiala asociere este cat se poate de posibila daca punctele noastre de vedere converg.

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 04 Mar 2009, 20:33

Am convingerea ca ati catalogat anuntul ca fiind o gluma. Am primit destul de putine cereri de info (in jur de 10, iar dintre acestea doar doua au avut parte de discutii mai amanuntite, restul fiind doar din curiozitate), dar cu una dintre ele pot spune ca am avansat destul de mult, insa inca nu "am batut palma".

thunder
membru activ
membru activ

Mesaj de thunder » 05 Mar 2009, 01:26

Te rog sa pui daca se poate poze cu balta....Si inca ceva cu braconajul cum e pe acolo @-) ?

eurofish
membru activ
membru activ

Mesaj de eurofish » 05 Mar 2009, 12:09

thunder scrie:Te rog sa pui daca se poate poze cu balta....Si inca ceva cu braconajul cum e pe acolo @-) ?
Cateva poze cu balta am, insa nu stiu sa le postez. Din poze nu va puteti da seama daca este o balta frumoasa sau urata, daca este o balta buna sau mai putin buna scopului pe care vi l-ati dori.

Privitor la braconaj, ... braconajul exista doar pe apele publice. In amenajarile private se numeste furt (indiferent daca se foloseste undita sau plasa). Raspunsul la intrebarea dvs este DA, Am avut probleme cu furtul in vara anului 2006. Hotii au fost chiar paznicii + administratorul angajati la acea vreme. Cu locuitorii cumunei nu am avut probleme deosebite... La inceput veneau ca nesimtitii sa pescuiasca cu undita oprind ciortanica fara nicio jena... i-am gonit, insa le-am dat voie sa pescuiasca intr-o zona unde puteau fi urmariti cu usurinta pentru a nu pleca acasa cu ciortan. Probleme cu "oameni de bine" care sa-si ude plasele in balta nu am avut (nu am eu stiinta de asemenea evenimente). In momentul de fata localnicii au invatat ca nu mai pot pescui in balta nici macar dupa caras, cu toate ca foarte rar mai exista cate o tentativa in special din partea copiilor sau persoanelor varstnice.

Închis

Înapoi la “Vanzari - articole pescuit”