Aveti o optiune ,mai in josul chenarului unde scrieti postul dvs. ! Acolo puteti selecta pozele din calculatorul personal ce vor fii atasate la mesaj. Urmariti poza de mai jos !eurofish scrie:
Cateva poze cu balta am, insa nu stiu sa le postez.
Balta
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Re: Balta
Mai am ceva poze insa au volume de peste 2mega si nu le suporta site.
Pozele pacalesc in privinta marimii lacului. Pentru edificare trebuie vazut live.
Pozele pacalesc in privinta marimii lacului. Pentru edificare trebuie vazut live.
Daca pentru varianta oferita pana acum nu am gasit pe nimeni, incerc si altfel. Predarea contractului (firma + balta) 25000 euro usor discutabil. Varianta oferita initial celor cu care m-am conversat prin e-mail sau MP a picat din alte motive, nu ca ar fi dorit cineva sa o ia, iar eu m-am razgandit.
In balta exista cu aproximatie (cantitatea este data cu plus sau minus):
- caras 12 tone
- crap oglinda 4 tone
- crap comun 1 tona
Pentru a putea fi scos tot pestele din balta trebuiesc executate lucrari de ameliorare cere costa cu aproximatie 12000 euro si dureaza cca 5 luni.
In balta exista cu aproximatie (cantitatea este data cu plus sau minus):
- caras 12 tone
- crap oglinda 4 tone
- crap comun 1 tona
Pentru a putea fi scos tot pestele din balta trebuiesc executate lucrari de ameliorare cere costa cu aproximatie 12000 euro si dureaza cca 5 luni.