varga Agua pole FL-7m
Moderatori: gor965, florentiniuga
varga Agua pole FL-7m
are cineva acest bat? ceva informatii ?
- Ion Mironov
- Partener
Re: varga Agua pole FL-7m
il gasesti la mai toate magazinele....incearca la mitranescu imposibil sa nu gasesti
Nu pot sa til recomand, eu am batul asta.pescar_s scrie:are cineva acest bat? ceva informatii ?
E pera moale, prea elastic, nu are 7m cit scrie pe el (e mai scurta 6.50m)
Tel0762.865.274
stiu- ca este si la noi in craiova si are un pret acceptabil 85lei,dar pe mine ma intereseaza cum se prezinta pe balta, pareri de la cei care o au. fire-ntinse!
deci sa inteleg ca nu isi merita banii- eu am desfacuto in magazin si nu mi sa parut grea si este destul de subtire pentru 7m
Eu team zis ca e prea elastica, adica cu un caras de 300gr se indoaie rau.pescar_s scrie:deci sa inteleg ca nu isi merita banii- eu am desfacuto in magazin si nu mi sa parut grea si este destul de subtire pentru 7m
E usoara si subtire asta e adevarat, da tot nu are 7m.
Tel0762.865.274
Daca dai dupa caras este perfect batul asta fiind foarte usor.Mare grija la manuirea lui ca se poate rupe f. repede.Am vazut unul de 7m care s-a rupt cand s-a incercat o aruncare contra vantului,iar al meu de 6m i s-a rupt penultimul element de la varf . Dar asa cum ti-am zis pt. caras unde arunci batul f. des este foarte comod datorita greutatii lui reduse.
deci.. concluzii- am vazut ca are o portanta de 30-60gr, iar daca spuneti ca este si parabolica este numai bine pentru ciortanii la kil si mai mult,intepatura lor solicita batul si s-ar putea sa fie un plus. LARI spune ca la un caras de 300 de gr. se indoaie rau (asta voiam sa aud ) sa te fereasca d-zeu de intepatura unui crap de 1-2 kg. la o fixa cu actiune rapida unde s-ar putea sa plesneasca din prima, daca depasesti 45-50 grade in dril normal ca se cocosaza de tot. Deci e bine ca am luato si o sa vad eu la primavara ce ai poate capu. numai bine si fire-ntinse! sa aveti