Un alt topic pt achizitionare lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: Un alt topic pt achizitionare lansete
Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
Ok, lasa-ne pe noi cu ale noastre si pescuieste sanatos cu parii tai.
- smecherache
- senior
Da domne,stim ,da' aia chiar raspund fata de calitatea produselor ce le poarta numele ! Au un standard si-l aplica ! De calitatea marfii din bazar cine raspunde ?Razvan_6 scrie: Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
Century Huao Jing 3,90 3,5lb le am si sunt criminale.Apropos,ultima aruncare 237m!
a crapat un pic,dar i-am tras un scotch smecher si nu ma mai las pe ea asa tare
a crapat un pic,dar i-am tras un scotch smecher si nu ma mai las pe ea asa tare
Astept cu interes sa vedem voi la ce concluzie ajungeti ...ce model de lanseteta trebuie cumparat ca sa avem intradevar calitate si sa ne pricopsim cu adevarat
Gor965, cum ti s-a parut genesis extreme fata de a ta?
Mi-a placut si ron thomson pit bull, este lucrata bine si are nerv. Aaa.. si nu e nici grea.
Mi-a placut si ron thomson pit bull, este lucrata bine si are nerv. Aaa.. si nu e nici grea.
ce ai fratioare cu baietii care vor sa investeasca in scule de pescuit?Razvan_6 scrie: E cate unii care ne face la buzunare fara sa ne dam seama ... chiar mai simtim si placere
in sportul asta sunt si oameni care isi permit sa rupa si 10 lansete de 2-300 de euro bucata pe sezon,sa stii ca e un sport costisitor daca nu te-ai prins pana acum
s-a transformat intr-o industrie tocmai din cauza ca sunt oameni care nu simt la buzunar,ba chiar le face placere...
- mariusangler
- senior
Noh ,am trait sa citesc si asta ,, Century se fac in China'' .Am facut indigestie la postul asta.Razvan_6 scrie: Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
Daca ar citi aia de la Century postul tau, dear Razvan, cred ca le-ai plati daune morale vre-o 20 de ani de acum incolo.
Team Select Baits Romania
- mariusangler
- senior
George cum de ti-a scapat perla asta de mai sus?Poti sa-ti dai seama ce informaati sint cei care citesc aici asa ceva.gor965 scrie:Da domne,stim ,da' aia chiar raspund fata de calitatea produselor ce le poarta numele ! Au un standard si-l aplica ! De calitatea marfii din bazar cine raspunde ?Razvan_6 scrie: Apropo stiati ca toate lansetele renumite ( nu chinezarii si no nameuri) JRC ,Cormoran ,Century etc se fac tot in china?
- mariusangler
- senior
Pot sa-ti recomand Sonik SK3 de 3,5lbs.Sint puternice,arunca un naditor la 100 de metri linistit fara riscul de a rupe lanseta.In acelasi timp sint placute in drill si nu sint rigide.Sint ceva mai scumpe decat cele de care pomeneai mai sus,dar diferenta de calitate este enorma si justifica fiecare banut ,pe care trebuie sa-l adaugi la pretul de achizitie.Laurentiu scrie:Shimano forcemaster de 3.25 nu am mai vazut pe aici.
Ron Thompson le-am pipait de doua ori: sunt rigide pt mine, dar destul de misto lucrate.
Si eu am inceput sa ma gandesc la Chub outcast sau Sonik sk3, dar cam intru in banii de lemne pt iarna.
Si sunt sigur ca Fl, hakuyo, jrc sau mai stiu eu ce, nu-mi iau ca ma cunosc; nu o sa ma simt bine cu ele si o sa le vand repede.
Uite aici ceva informatii care te pot ajuta sa cunosti mai multe despre lansetele astea.
http://www.soniksports.com/gb/category/25/carp-rods
Stiu, m-am informat de sonik s3 care sunt chiar mai placute in drill decat chub outcast, dar am si eu un buget limitat..in fine...iarna-i lunga, poate mai umbla si distribuitorul pe la preturi...eu inca nu ma grabesc, am cu ce pescui la copca si la rapitor.
Da,va umbla distribuitorul la pret dar nu te astepta la o ieftinire.
Neamtule (daca imi premiti sa-ti zic asa), o sa razi, dar criza dupa cum se vede se adanceste si in Bucuresti. O sa vezi prin ianuarie ce reduceri si oferte o sa fie la articole de pescuit si nu numai.
Deja, pe aici, am gasit pit bul ron tompson la 240 ron si daca iau trei sau patru cred ca le scot si mai jos. Senzor club (mie personal nu-mi plac cele de 3.90 si mai ales clubul) la 248 ron bucata, Mulineta MITCHEL AVORUNNER 7500 (care imi place mai mult decat powerline 865) la 280 ron de la 390 ron si lista poate continua.
Am gasit o lanseta Berkley de 3.60m la mim team 200 ron de la 400 ron, m-a uns la suflet, pacat ca nu mai au decat una.
Deci se poate, eu mai astept...
Deja, pe aici, am gasit pit bul ron tompson la 240 ron si daca iau trei sau patru cred ca le scot si mai jos. Senzor club (mie personal nu-mi plac cele de 3.90 si mai ales clubul) la 248 ron bucata, Mulineta MITCHEL AVORUNNER 7500 (care imi place mai mult decat powerline 865) la 280 ron de la 390 ron si lista poate continua.
Am gasit o lanseta Berkley de 3.60m la mim team 200 ron de la 400 ron, m-a uns la suflet, pacat ca nu mai au decat una.
Deci se poate, eu mai astept...
salut. unde ai gasit pit bull carp?
ori: stie cineva unde pot sa vad pit bull carp de 3.90?
ori: stie cineva unde pot sa vad pit bull carp de 3.90?