salut!
mi-at trebuii si mie niste oferte sau sfaturi pentru 2undite cu 2 mulinete de 3,6m , 3,5 lbs din trei tronsoane.
pentru pescuit in delta la crap si somn.
am in buget de aprox 1500 ron. pentru tot.
m-am uitat la gama cormoran cu mulinetele big ben 3a daca tin bine minte si undite tot de la ei.
multumesc dinainte pentru sfaturi si va doresc la toti
FIR INTINS / Fir in dril
sugesti, sfaturi, oferte?
Moderatori: gor965, florentiniuga
- Driscu Radu
- senior
Re: sugesti, sfaturi, oferte?
In primul rand iti trebuie pentru Dunare, rauri, Delta ceva mai scurt sa zicem 3m maxim 3,3m actiune maxim 150-200gr. e mai mult decat suficient pentru cei mai bataiosi crapi, somni de Dunare iti trebuie ceva ieftin si solid ma refer ca ansamblu, mulinete okuma (capacitate minim 200m /0,40 ).Sunt variante cu si fara free runner cat despre lansete poti sa-ti ei mai bine banala fibra de sticla( eventual plina) nu iti trebuie carbon, sunt cateva modele bune la energo.
- marian_popescu
- Veteran
bete sert hooligan de 3 metri, 100-300 grame, ideale pt orice peste mare, suficient de sensibile pe varf daca dai le clopotel. varianta mai noua ar fi sert terror, aceeasi lanseta, alt design
mulinete>>>shimano navi 10000 xta, sau chiar modelul 8000.
te incadrezi si in pret. mulinetele 310 ron, betele max 150 ron
alte variante la mulinete ar fi tica, ambele modele cu bait runner, sau cate ceva de la okuma
incearca altceva decat cormoran, nu mai sunt de mult ce au fost
eu am si doua balzer tidec surf II, pe care le-am cumparat pt lansetele de somn (altele decat sert) si pe care le folosesc cu succes si la crap. nu cred ca se mai gasesc, dar sunt fiabile si puternice
mulinete>>>shimano navi 10000 xta, sau chiar modelul 8000.
te incadrezi si in pret. mulinetele 310 ron, betele max 150 ron
alte variante la mulinete ar fi tica, ambele modele cu bait runner, sau cate ceva de la okuma
incearca altceva decat cormoran, nu mai sunt de mult ce au fost
eu am si doua balzer tidec surf II, pe care le-am cumparat pt lansetele de somn (altele decat sert) si pe care le folosesc cu succes si la crap. nu cred ca se mai gasesc, dar sunt fiabile si puternice
Fishing is life. The rest...just details
- marian_popescu
- Veteran
mii de scuze...am avut impresia ca vorbim de 3 scule pt crap sau somn
cele de care am vorbit sunt scule pe care te poti baza in orice situatie, dar in banii astia se poate ceva mai bine
la bete nu ma bag, eu am un sert hooligan care mi se pare potrivit pt ce vrei tu, altele nu cunosc pt cerintele astea, dar sunt convins ca baietii care stiu mai bine te vor ajuta
la mulinete, insa, probabil ca shimano biomaster modelul 1000 ar fi f bun sau, preferata mea, mitchell alu 398. am mai gasit una singura in magazin, arrow ploiesti, la care salivam inca de cand eram in liceu si era aproape 6 milioane. cu timpul, pt ca nu se vinde, au redul pretul la 380 ron, dupa 6 ani de stat pe raft. metalica, uriasa, michell de la mama lui, nu ce se fabrica azi (avocet, avorunner etc), design super. daca ai mai gasi, ti-o recomand ca mulineta suprema de somn
cele de care am vorbit sunt scule pe care te poti baza in orice situatie, dar in banii astia se poate ceva mai bine
la bete nu ma bag, eu am un sert hooligan care mi se pare potrivit pt ce vrei tu, altele nu cunosc pt cerintele astea, dar sunt convins ca baietii care stiu mai bine te vor ajuta
la mulinete, insa, probabil ca shimano biomaster modelul 1000 ar fi f bun sau, preferata mea, mitchell alu 398. am mai gasit una singura in magazin, arrow ploiesti, la care salivam inca de cand eram in liceu si era aproape 6 milioane. cu timpul, pt ca nu se vinde, au redul pretul la 380 ron, dupa 6 ani de stat pe raft. metalica, uriasa, michell de la mama lui, nu ce se fabrica azi (avocet, avorunner etc), design super. daca ai mai gasi, ti-o recomand ca mulineta suprema de somn
Fishing is life. The rest...just details
Multumesc pentru sfaturi baieti, imi sunteti de mare ajutor
super site sti-am ca nu ma va dezamagi!
la toti fir intins / fir in dril !
super site sti-am ca nu ma va dezamagi!
la toti fir intins / fir in dril !
La pescuitul asta pe Dunare ,prin Delta ,cam tragi tare in mulineta asa ca ia-ti ceva cu raport mic de recuperare sa ai mai multa forta. In banii aia pe care-i ai la dispozitie ,optiunea mea ar fii : mulinete Ryobi Prosyker Nose Power si bete Jakson Digital Power Carp ,3.90 ,3.5 lbs , din 3 buc .
P.S
Cu baitrunner ,mergi pe Tica Abyss !
P.S
Cu baitrunner ,mergi pe Tica Abyss !