SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA

Moderatori: gor965, florentiniuga

Marius Vintila
senior
senior

Re: SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA

Mesaj de Marius Vintila » 18 Ian 2011, 10:56

stan nicolae scrie:asa e . eu am si sunt multumit de ele dar pentru o doamna... :-w . parerea mea ar fi sa-i cumperi niste lansete moi, telescopice.
Revin cu acelasi sfat, lasa femeia sa-si aleaga. Cu sfaturi de la tine, ceva incercari si ceva shopping o sa-si gaseasca ce-i mai potrivit pentru ea. Eu zic ca e cel mai corect asa, tine seama ca iti e partener si egala fie ca va duceti la competitii impreuna, fie concurati unul impotriva altuia, fie ca pescuiti de placere.

Respect **==
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

Jogo
senior
senior

Re: SHOC !!! INDICATIE LANSETE CRAP PT ... SOTIA

Mesaj de Jogo » 26 Ian 2011, 19:00

andrei18 scrie:
claufishi scrie:Avand in vedere ca persoana de langa mine nu este aceea care atunci cand merg la pescuit , ma tot suna sa ma cheme acasa sau sa ma cicaleasca , ci vine intotdeauna la pescuit cu mine pescuind cot la cot, uneori dand lectii la multi pescari de pe balta , mai ales cand incepe sa-si nadeasca cu spodul si sa lanseze , cu lansete de crap si intr-un mod corect, m-am gandit sa achizitionez pt ea un set de trei lansete noi.
Doresc sa cumpar ceva in jur de 200 lei buc. nu mai mult, de 3,60 m, 3.5lbs, si sa fie usurele .
Ma gandeam la MTX 8 (12" , 3.5 LB, inel de 50 mm de plecare) sau CORMORAN CARP ELIMINATOR ES (12" 3.5 LB inel 40mm de plecare). MTX-L ma gandesc ca este prea greu pt ea , insa inelul de 50 parca face cu ochiul . CE PARERE AVETI ? Astept si alte indicatii , deoarece sunt controverstat . Rog pescarii ce au pescuit cu aceste lansete sa-mi ofere ceva pareri.
VA MULTUMESC ANTICIPAT !

P.S.Mulinetele pe care le voi imperechea cu viitoarele lansete sunt OKUMA PL 860

FIR "INCINS" **==
iti recomand CORMORAN PRO CARP AKX 3.90m 3.5lb. Sunt usoare, placute in drill si se pupa perfect cu Okuma Pl860. Eu folosesc combinatia asta si sunt super multumit de ea. Bafta
andrei18 are dreptate, eu folosesc akx-urile de aprx 1 an si sunt super multumit de ele, destul de usoare si f rezistente, recomand

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”