shimano tribal xtr-lr 13 ft. , 3,5 lb .
Moderatori: gor965, florentiniuga
shimano tribal xtr-lr 13 ft. , 3,5 lb .
As ruga pe cei care au folosit aceste bete sa-mi dea si mie o idee , sint stiff ? Se aseamana cumva cu Harrison Torrix ? Sau sint mai pari ? Cum se comporta in drill cu un crap de 6-7 kg. ? Si cum se comporta in lansari , trebuie sa ai tehnica , ori merge si cu mai putina .
- florentiniuga
- Master Admin
Re: shimano tribal xtr-lr 13 ft. , 3,5 lb .
Vali, nu mai retin de ce dar acum vreo 2 ani cand au aparut la noi (le aducea Energofish), stiu ca se plangeau de ele atat pescarii care cumparasera cat si vanzatorul care avea retururi. E vorba despre modelul vopsit in camuflaj. Parca plesneau prea usor. Poate intre timp s-a mai schimbat situatia si au aparut modele noi, nu stiu dar mai bine orienteaza-te catre blancurile renumite, asta daca nu vrei sa experimentezi pe banii tai. Eu m-am lecuit de blancuri Shimano de cand mi-a plesnit sheffieldul doar pentru ca am tras de fir si l-am curbat dar nu exagerat. A trosnit ca o scobitoare. Shimano ramane lider in mecanisme fine si atat.
Re: shimano tribal xtr-lr 13 ft. , 3,5 lb .
Merci Florentin , nu am mare nevoie de aceste bete , le are cineva de vinzare la un super pret ,si ma gindeam..... , dar am sa pastrez banii .