Buna ziua.
As dori niste sfaturi in vederea achizitionarii unor lansete pentru crap care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-lungime 3.60m
-2 buc-
-montarea se va face pe okuma longbow 65
-pret maxim 200 RON/ buc
Multumesc.
sfat achizitie lansete
Moderatori: gor965, florentiniuga
- florin2778
- membru activ
Re: sfat achizitie lansete
hakuyo mtx 12 360 3.5lb inel plecare 50 costa exact 200 ron
multmesc frumos.florin2778 scrie:hakuyo mtx 12 360 3.5lb inel plecare 50 costa exact 200 ron
astept si alte pareri...
- stefan_kwr
- Veteran
Gandeste-te la baltile pe care vei pescui cu ele, pentru a da mai multe detalii. De exemplu, distanta la care vrei sa pescuiesti (in functie si de latimea baltii), ce peste este in balta, ca daca e numai ciortan de pana in 1-1,5kg nu poti sa iei o lanseta de 4lb, daca esti la inceput, te vei intelege mai bine cu o lanseta cu actiune parabolica, progresiva decat una rapida, daca vrei sa folosesti si momitoare sau dai doar cu plumb,etc.hapciuciu scrie:Buna ziua.
As dori niste sfaturi in vederea achizitionarii unor lansete pentru crap care sa indeplineasca urmatoarele conditii:
-lungime 3.60m
-2 buc-
-montarea se va face pe okuma longbow 65
-pret maxim 200 RON/ buc
Multumesc.
Toate cele bune.
[/quote]
Gandeste-te la baltile pe care vei pescui cu ele, pentru a da mai multe detalii. De exemplu, distanta la care vrei sa pescuiesti (in functie si de latimea baltii), ce peste este in balta, ca daca e numai ciortan de pana in 1-1,5kg nu poti sa iei o lanseta de 4lb, daca esti la inceput, te vei intelege mai bine cu o lanseta cu actiune parabolica, progresiva decat una rapida, daca vrei sa folosesti si momitoare sau dai doar cu plumb,etc.
Toate cele bune.[/quote]
Cu siguranta o sa folosesc si momitoare. Principala calitate ar trebui sa fie distanta de lansare-sa pot arunca cat mai departe. Asta nu inseamna ca vreau un spod de 4,5lbs.
Le voi folosi numai la crap. Pentru caras si ciortan am niste scule mai vechi daca va fi cazul.
Eu ma gandisem la un jrc defender sau chub snooper. Nu stiam ca exista si MTX 12 de 3,6 m.
Ce ati alege dintre acestea 3?
Gandeste-te la baltile pe care vei pescui cu ele, pentru a da mai multe detalii. De exemplu, distanta la care vrei sa pescuiesti (in functie si de latimea baltii), ce peste este in balta, ca daca e numai ciortan de pana in 1-1,5kg nu poti sa iei o lanseta de 4lb, daca esti la inceput, te vei intelege mai bine cu o lanseta cu actiune parabolica, progresiva decat una rapida, daca vrei sa folosesti si momitoare sau dai doar cu plumb,etc.
Toate cele bune.[/quote]
Cu siguranta o sa folosesc si momitoare. Principala calitate ar trebui sa fie distanta de lansare-sa pot arunca cat mai departe. Asta nu inseamna ca vreau un spod de 4,5lbs.
Le voi folosi numai la crap. Pentru caras si ciortan am niste scule mai vechi daca va fi cazul.
Eu ma gandisem la un jrc defender sau chub snooper. Nu stiam ca exista si MTX 12 de 3,6 m.
Ce ati alege dintre acestea 3?
- Stanescu Mircea
- senior
eu nu as alege nici una din cele mentionate de tine incearca betele de la phoenix 3.60 le gasesti la cricos modelul sharpshooter parca se cheama o sa ramai surprins de aceste bete numai ca pretul lor pe buc este undeva la 350 de lei noi noute !
Dau la patratica de iaurt si mot de cac**!