Neamtul scrie:
Nu cred ca le dau prea repede, nu ai ce sa iei in banii aia si nici nu imi permit sa suplimentez bugetul prea curand, poate in 2015...
prowess recidive vs.fox warrior???????
Moderatori: gor965, florentiniuga
Re: prowess recidive vs.fox warrior???????
osc1or scrie:si eu astept sa vad cam cat lansezi cu momitor cu aceste lansete
daca prinde cineva peste 120m cu momitor, a doua zi de dimineata sunt in magazin
eram chitit sa imi iau si eu un set dar am renuntat momentan
pai tu parca arunci 130m+ cu momitor cu lansete barracuda competition 3,90m 3,75lbs
- Alin Bogdan
- utilizator
Sunt interesat sa cumpar 3 bete Fox Warrior S...faza e ca am vazut ca modelul de 3.90 si 3.5 lb e doar din 2 bucati si o lungime de transport de cca. 2 metr, ceea ce este o problema pt mine... Este vreun model din 3 segmente dar care totusi sa aiba caracteristici cat de cat asemanatoare cu modeul de 3.90?
Am vazut o varianta de 3.60 si 3lb dar nu imi dau seama cat de mare poate fi diferenta fata de modelul 3.90 si 3.5lb. Merita compromisul? Mi s-a pus pata pe modelul acesta de bete . Sunt incepator si mi-ar prinde bine un sfat de la cei cu vechime. Poate chiar sugestii despre alte modele de bete, similare cu Fox Warrior.
Multumesc
Am vazut o varianta de 3.60 si 3lb dar nu imi dau seama cat de mare poate fi diferenta fata de modelul 3.90 si 3.5lb. Merita compromisul? Mi s-a pus pata pe modelul acesta de bete . Sunt incepator si mi-ar prinde bine un sfat de la cei cu vechime. Poate chiar sugestii despre alte modele de bete, similare cu Fox Warrior.
Multumesc